Te anunţ cu drag că ACUM cartea mea „MULŢUMESC CĂ TE IUBESC” poate fi achizitionata la PROMOTIE cu inca O CARTE CADOU !!!

Cartea poate fi comandată la Tel ☎ 0729278885 sau direct de AICI!

Nu am fost creaţi doar pentru a iubi, cum mulţi oameni tind să creadă, ci „Am fost creaţi pentru a iubi şi a FI iubiţi” spune Maica Tereza, şi are mare dreptate!

Un om a întrebat odată un înţelept: ce este mai important în viaţă — să iubeşti sau să fii iubit? Înţeleptul i-a răspuns: ce este mai important pentru o pasăre pentru a putea zbura — aripa stângă sau aripa dreaptă? Aşa şi cu iubirea…

Mult prea mulţi dintre noi ne-am afundat în „sindromul” iubirii necondiţionate şi ne-am setat mintea cum că trebuie să iubim şi să ne oferim iubirea necondiţionat, pentru că asta contează, şi nu atât de mult să fim iubiţi. Dar acest lucru nu este adevărat!

Da, iubirea necondiţionată există şi poate fi simţită, dar faţă de copii, părinţi, bunici şi cam atâta şi NU în relaţiile de cuplu.

După părerea mea, iubirea necondiţionată, în care tu doar tot oferi, fără să ţii cont că şi TU ai nevoie să fii iubit, înseamnă acumulare de foarte multă frustrare interioară şi nefericire.

La fel cum copiii au multă nevoie să fie iubiţi de părinţi lor, tot aşa şi omul matur are nevoie să fie iubit de un el sau o ea!

Nu poţi iubi şi oferi la nesfârşit iubirea ta unor parteneri cărora nici măcar nu le pasă de tine sau care nu au nici cea mai mică intenţie să te iubească.

Făcând aceasta, îţi faci foarte mult rău singur, acumulezi multe frustrări şi eşti nefericit.

De ce să oferi la nesfârşit iubire unui om care nu are nevoie de iubire ta, care nu o apreciază şi nu şi-o doreşte, când sunt atât de mulţi alţi oameni care îşi doresc şi ştiu să te  iubeasca?

Nu, nu spun că trebuie să-i ceri unui om să te iubească pentru a-i oferi şi tu iubirea ta, ci spun că a oferi iubire la nesfârşit unui om căruia nu-i pasă de iubirea ta şi care nu are nici cea mai mică intenţie să-ţi împărtăşească iubirea, e o adevărată nebunie.

Astfel, te afunzi singur în nefericire şi rămai blocat într-o chestie care îţi face mai mult rău decât bine!

Pentru a fi fericit, nu e suficient doar să iubeşti, ci e nevoie şi să te simţi iubit!

Există atât de mulţi oameni care îşi doresc să împărtăşească cu tine iubirea!… deci nu rămâne blocat lângă un om care nu te iubeşte la rândul lui!

După părerea mea, ne-am născut ca să ÎMPĂRTĂŞIM iubirea cu celălalt şi nu numai să o oferim! 

Ne-am născut să iubim şi să fim iubiţi, să nu uităm asta!

-Fragment din Cartea „Multumesc ca te iubesc” –

1 Carte + 1 Carte GRATIS !!!

La comanda cărţii „Multumesc ca te iubesc”primeşti CADOU 🎁 din partea mea, cartea mea ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR 

Plăteşti DOAR o carte şi primeşti DOUĂ ✅ ❗❗❗

Profită şi tu de 🎀 PROMOŢIA 🎀de vară 🌞 şi citeşte cartea MULŢUMESC CĂ TE IUBESC şi invatat-ţi INIMA să iubească frumos ❤

Cartea poate fi comandată la Tel ☎ 0729278885 sau direct de AICI!

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

1 COMENTARIU

  1. Un mare adevar…!!!
    A iubi fara a fi iubit este sinonim cu a fi iubit,fara sa iubesti…!!! E drept ca iubirea are o paleta atat de vasta de culori ,dar omul simte din instinct…cine-l iubeste….si pe cine iubeste,iar profunzimea sentimentului depinde de fiecare ,in parte.Tocmai de aceea,sansa de-a iubi…si a fi iubit la fel,in acelasi timp…este,dupa parerea mea…o sansa foarte speciala si rara,,tinand cont de trecerea noastra atat de efemera pe Pamant…!!!
    Multumim…!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − 6 =