Plăteşti DOAR o carte şi primeşti DOUĂ ✅ ❗❗❗

Te anunţ cu drag că ACUM la comanda cărţii mele „MULŢUMESC CĂ TE IUBESC” primeşti CADOU din partea mea şi cartea mea ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR !!!

Cartea poate fi comandată la Tel ☎ 0729278885 sau direct de AICI!

“Partenerul tău trebuie să fie cel mai bun prieten al tău, omul cu care faci o echipă şi cu care înfrunţi greutăţile vieţii. Omul alături de care trăieşti bucuria şi iubirea. Omul pe care îl lauzi şi de care eşti extrem de mândru. Omul de care vorbeşti tot timpul frumos.

Nu e normal să-ţi înjuri partenerul. Nu e normal să-l loveşti. Nu e normal să-l jigneşti. Nu e normal să-l vorbeşti de rău la alţii. Nu e normal să-l tratezi urât. Nu e normal să-l critici şi să-l judeci continuu. Nu e normal să-l şantajezi, să-l ameninţi, să-l ataci sau să râzi de el pe la spate. Nu e normal să dai tot timpul numai vina pe el fără să-ţi asumi faptul că şi Tu greşeşti.

Nu nu… toate acestea nu sunt normale. Toate acestea nu înseamnă că-l iubeşti. Toate acestea înseamnă că nu îl Respecti. Că tu, de fapt nu ştii ce e iubirea, în primul rând faţă de tine şi nici faţă de partener.

Dumnezeu a fost bun cu tine şi a vrut să-ţi dăruiască şi ţie iubirea, ca să trăieşti mai fericit. Tocmai de aceea a scos în calea ta un partener de viaţă  cu  care să treci prin bune dar şi prin rele. Ţi l-a dăruit ca să-l Respecti şi să-l iubeşti frumos şi nu ca să faci din el troacă de porci.

Să-l tratezi urât, să-i arăţi tu lui că tu eşti cel grozav iar el e doar un prost, că tu le faci pe toate bine iar el pe toate greşit, că tu le faci pe toate iar el nu face nimic, că tu faci totul pentru el iar el nu face nimic pentru tine, nu înseamnă că îl iubeşti. Înseamnă doar că vrei să-i arăţi ca tu eşti mai „tare” decât el, că ai transformat iubirea în concurenţă, într-o luptă pentru putere. Înseamnă că nu ştii să iubeşti şi nu ştii să relaţionezi sănătos.

În iubire, căutăm să ne rezolvăm conflictele frumos, comunicând şi căutând soluţii la probleme, care să fie favorabile Ambilor parteneri şi nu numai unuia.

În iubire căutăm să fim o echipă, să fim cei mai buni prieteni şi nu doi duşmani.

Iubirea nu este o luptă pentru putere, în care căutăm să arătăm că noi suntem ăia bunii şi partenerii noştri sunt ăia răi. Iubirea este o „luptă” pentru prietenie, în care căutăm să Menţinem prietenia dintre noi cât mai solidă şi mai frumoasă. În care căutăm să facem o echipă solidă cu partenerul, astfel încât echipa noastră să câştige lupta cu greutăţile vieţii.

De fiecare dată când îţi vine să-ţi tratezi partenerul urât, adu-ţi aminte că de fapt el face parte din aceeaşi echipă cu tine, că el este prietenul tău şi nu duşmanul, şi tratează-l ca atare!

Adu-ţi aminte că partenerul tău merită Respectul şi Iubirea ta!

„Mi-am pus Inima în palma ta.

Crezând atât de mult in preafrumoasa ta iubire…

Ai mare grija la ce faci acum cu ea…

Căci e fragilă… şi tot ce poate îndura, e doar IUBIRE…”

-Fragment din Cartea mea „Multumesc ca te iubesc” –

SUPER OFERTA: Plăteşti DOAR o carte şi primeşti DOUĂ ✅ ❗❗❗

Dacă vrei să citeşti TOATĂ cartea MULŢUMESC CĂ TE IUBESC, acum la comanda ei primeşti CADOU 🎁 din partea mea, cartea mea ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR 

Cartea poate fi comandată la Tel ☎ 0729278885 sau direct de AICI!

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen + six =