Plăteşti DOAR o carte şi primeşti DOUĂ ✅ ❗❗❗

Te anunţ cu drag că ACUM la comanda cărţii mele „MULŢUMESC CĂ TE IUBESC” primeşti CADOU din partea mea şi cartea mea ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR !!!

Cartea poate fi comandată la Tel ☎ 0729278885 sau direct de AICI!

Noi vrem relaţii fericite, dar…

Suntem campioni la Critică, Reproş, judecata, manipulare, şantaj emoţional, victimizare, respingere, răzbunare şi repetenţi la Apreciere, Susţinere, încurajare, admiraţie, blândeţe, empatie, iubire, respect, prietenie…

Dar noi vrem totuşi relaţii fericite…

Vom avea aşa ceva doar când vom Învăţa să fim campioni la Apreciere, susţinere, încurajare, admiraţie, blândeţe, empatie, iubire, respect, prietenie şi repetenţi la Critică, reproş, judecată, victimizare, respingere, şantaj emoţional, manipulare, răzbunare…

„Amintiţi-vă că mariajul (sau o relaţie) nu este o competiţie, nimeni nu ţine un scor. Dumnezeu v-a pus în aceeaşi echipă pentru a lucra împreună şi pentru a câştiga.” 

— Zelmyra Fisher —

 Doar pentru omul pe care îl iubeşti cu adevărat te schimbi in Bine…

 Doar pentru omul pe care îl iubeşti cu adevărat te „lupţi” cu „demonii” tăi interiori, pentru a-i alunga şi pentru a te transforma într-o variantă cât mai Grandioasă a ta.

Doar pentru omul pe care îl iubeşti cu adevărat te Schimbi în BINE, pentru că îl iubeşti atât de mult încât NU îţi doreşti să-i mai faci niciun rău, încât nu-ţi doreşti să-l mai răneşti cu nebuniile tale. Nu-ţi doreşti să-l pierzi. Aşa că, te hotărăşti să faci mareee curăţenie în tine, pentru a-i oferi omului tău drag tot ce ai tu mai bun, mai frumos şi mai minunat în tine. Ştii că el doar asta merită, aşa că eşti dispus să faci orice. Să îţi pui defectele pe o hârtie şi să începi să lucrezi la ele pentru a te corecta. Eşti dispus să-ţi recunoşti toate greşelile şi să cauţi să ţi le îndrepţi.

Ştii că el merită varianta ta cât mai bună, aşa că dai piept cu tine însuţi şi te cureţi de tot ce greşeai înainte şi îţi făcea partenerul să fie nefericit sau să sufere.

Pentru omul pe care îl iubeşti cu adevărat devii mai BUN, pentru că ştii că el doar asta merită. Căci iubirea adevărată este despre a-i oferi celui pe care îl iubeşti tot ce ai tu mai bun şi mai frumos în tine. E despre a căuta să-l faci pe celălalt fericit şi nu nefericit. 

-Fragment din Cartea mea „Multumesc ca te iubesc” –

Dacă vrei să citeşti TOATĂ cartea MULŢUMESC CĂ TE IUBESC, acum la comanda ei primeşti CADOU 🎁 din partea mea, cartea mea ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR 

Plăteşti DOAR o carte şi primeşti DOUĂ ✅ ❗❗❗

Profită şi tu de 🎀 PROMOŢIA 🎀de vară 🌞 şi citeşte cartea MULŢUMESC CĂ TE IUBESC şi invatat-ţi INIMA să iubească frumos ❤

Cartea poate fi comandată la Tel ☎ 0729278885 sau direct de AICI!

Dacă îţi place conţinutul acestui articol şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × four =