Te anunţ cu drag că am lansat Noua mea carte „MULŢUMESC CĂ TE IUBESC”

Cartea „Mulţumesc că te Iubesc” este o carte plină de iubire, pe Sufletul Oricui. Ea nu ar trebui să lipsească din casa nimănui. Este o carte pentru EA şi EL  ! O carte care te ajută să înveţi cum să-ţi construieşti o relaţie de cuplu sănătoasă şi fericită. Mai jos poţi citi un fragment din carte, iar dacă îţi place şi te simţi ajutat de ea, o poţi comanda la telefon 0735640840 sau direct de AICI !

 

“Ce înseamnă să ai Rezervorul plin de Iubire?

Iubirea nu este numai despre doi oameni – un el şi o ea. Iubirea este despre tot ce ne înconjoară. Înainte de a iubi pe cineva, trebuie să îţi umpli rezervorul cu iubire faţă de tot ceea ce ai în viaţa ta.

Ai anumite pasiuni şi vise însă nu faci nimic în această privinţă? Începe să faci tot ce e necesar pentru a trăi pasiunile pe care ţi le doreşti…

Visezi să devii ceva anume? Munceşte în această privinţă pentru a deveni ceea ce îţi doreşti!

Îţi doreşti să fii mai inteligent? Începe să citeşti şi să te ocupi de dezvoltarea ta personală!

Îţi doreşti un animal de casă? Cumpără-ţi unul şi iubeşte-l!

Iubeşte cât mai mult tot ceea ce există în viaţa ta. Iubeşte-ţi copiii, iubeşte-ţi prietenii, iubeşte-ţi animăluţele, iubeşte-ţi jobul, iubeşte-ţi pasiunile, iubeşte natură. Iubeşte cât mai mult. Umple-te de iubire din cât mai multe surse şi abia apoi iubeşte un eventual partener!

Când vei şti să iubeşti tot ceea ce te înconjoară, vei fi plin de iubire şi astfel vei dori să-ţi oferi iubirea unui partener – o iubire sinceră din surplusul tău de iubire. Când ai rezervorul plin cu iubire, te concentrezi pe a Oferi şi nu pe a Cere iubire, şi despre asta este iubirea adevărată, iar pentru a putea oferi e nevoie să ai rezervorul plin.

Atunci când rezervorul tău de iubire este cam gol, ai tendinţa să ceri de la partener iubire pentru a-ţi umple golul din Rezervorul tău. Însă acesta nu îţi va putea oferi o cantitate atât de mare de iubire încât să-ţi umpli rezervorul (deoarece un rezervor sănătos de iubire trebuie să se umpla cu iubire din mai multe surse şi nu numai din cea a partenerului) şi astfel te vei alege cu suferinţă.

Atunci când ai tendinţa să ceri iubire, devino conştient că rezervorul tău e cam gol şi e nevoie să îl umpli, însă nu îl poţi umple cu iubire sănătoasă doar dintr-o singură sursă, doar de la partener (când îl umpli cu iubire doar de la partener devii dependent de acesta, iar aceasta nu este o iubire sănătoasă, ci dependentă) ci din mai multe surse!

Un Rezervor de Iubire sănătos şi lipsit de dependenţe trebuie să fie plin de Iubire din toate părţile (pasiuni, vise, natura etc.) pentru că Iubirea sănătoasă este despre tot ceea ce te înconjoară şi nu numai despre un anumit om. Nu iubirea creează suferinţă şi nici partenerul nu o face, ci dependenţa noastră faţă de acesta. De aceea, e necesar să învăţăm să ne concentrăm şi pe visele şi pasiunile noastre şi nu numai pe relaţia noastră cu partenerul.

Abia când îţi vei umple rezervorul cu iubire din mai multe surse, vei şti să iubeşti frumos, sănătos şi fără dependente, un partener!

Aşadar, fă tot ceea ce iubeşti să faci. Umple-te de iubire din mai multe surse şi abia apoi experimentează iubirea cu un partener!

O iubire completă şi sănătoasă nu este doar faţă de un anumit partener, ci şi faţă de pasiunile tale, visele tale şi tot ceea ce este frumos în viaţa ta!”

-Fragment din Cartea „Multumesc ca te iubesc” –

Cartea „Multumesc ca te iubesc” poate fi comandata la telefon 0735640840 sau direct de AICI!

 .

 SUPER OFERTA !!!!!

ACUM, la comanda oricarui Pachet de Suflet cu cartile mele, primesti o CARTE de-a mea in valoare de 49 lei CADOU. Comanzi oricare dintre Pachete vrei tu si mai primesti inca o carte GRATIS !!!

Mai multe detalii despre  Pachetele cu Cartile mele poti vedea AICI Pachetele pot fi comandate la telefon 0735640840 sau direct de AICI

 

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen − 3 =