Te anunţ cu drag că ACUM cartea mea „MULŢUMESC CĂ TE IUBESC” poate fi achizitionata la PROMOTIE cu inca O CARTE CADOU !!!

Cartea poate fi comandată la Tel ☎ 0729278885 sau direct de AICI!

“Atunci când ne despărţim de oameni foarte dragi nouă, majoritatea suferim intens şi nu ştim cum să trecem peste despărţire şi ce să facem ca să nu mai suferim atât!

În realitate, nu despărţirea în sine ne provoacă suferinţă, ci Gândurile noastre pe care le întreţinem după o despărţire. Stările pe care le avem, în general, sunt provocate de Gândurile noastre.

La fel se întâmplă şi în cazul unei despărţiri. Ne simţim prost şi suferim din cauza Gândurile şi Scenariile negative pe care ni le tot facem şi nu din cauza despărţirii! Nu situaţiile în sine ne provoacă suferinţă, ci Gândurile pe care ne Focusăm şi pe care le Întreţinem timp îndelungat.

Ce gândim majoritatea în urma unei despărţiri?

Păi gândim cam aşa: „ce tristă va fi viaţa mea fără el/ea, nu voi putea trăi fără el/ea, niciodată nu voi mai găsi altul/alta că el/ea, ce mă voi face eu fără el/ea?, voi suferi intens dacă îşi găseşte pe altul/alta, nu-mi văd viaţa fără el/ea, nu voi putea să-l uit niciodată, m-a părăsit deoarece sunt urât, prost, nu sunt bun de nimic, n-am ştiut să-l iubesc, nu am ştiut să-i ofer totul, nu am ştiut să am grijă de el cum ar fi trebuit” etc. Sau: „a plecat pentru că este un ticălos/a, îl/o urăsc, vreau ca viaţa să-l pedepsească, mă voi răzbuna eu pe el/ea, sper să nu mai aibă parte de iubire niciodată” etc.

Având genul acesta de gânduri, cum am putea să ne simţim bine şi să nu suferim, dragii mei? Păi nu avem cum!

Întreţinând şi focusându-te pe acest gen de gânduri, tot ce reuşeşti e să îţi faci singur rău, să îţi provoci singur suferinţă şi să te autodistrugi!

Crezi că dacă insişti pe astfel de gânduri vei rezolva ceva? Crezi că dacă îţi tot pui întrebarea „de ce”, vei afla răspunsul – care oricum nu mai contează? Crezi că merită să te încarci cu ură, resentimente, duşmănie, critică, judecata – care de altfel îţi vor face ţie  foarte  mult rău şi nu celui de care te-ai despărţit? Crezi că meriţi să te pedepeşti singur, făcându-ţi atâta rău, gândindu-te la oamenii care cel mai probabil nici nu merită atenţia ta?

Nu crezi că meriţi să fii fericit lăsând în urma gândurile care te distrug?

Sănătos este să Înţelegem că sunt fel şi fel de oameni în lumea asta! Unii vin în viaţa noastră ca să ne facă rău, dar până şi ei ne sunt necesari în creşterea şi evoluţia noastră. Datorită lor învăţăm să fim mult mai puternici! Datorită lor putem învăţa Iertarea, compasiunea, lipsa judecăţii şi a criticii… datorită lor putem învăţa să fim mai înţelepţi ( şi asta este scopul vieţii)!

Înţelegeţi, dragii mei, că nu cel de care ne-am despărţit ne provoacă suferinţă şi ne face să ne simţim prost, ci chiar Noi înşine o facem, insistând pe gândurile şi scenariile negative pe care ni le facem singuri în capuşorul nostru!

Analizează-ţi relaţia, observă unde ai greşit, recunoaşte-ţi greşelile, învaţă din ele, iartă-te pentru ele şi acceptă ca s-a terminat şi învaţă că data viitoare când vei fi într-o altă relaţie să nu mai repeţi aceleaşi greşeli.

Înţelege că relaţia respectivă ţi-a fost necesară pentru a învăţa nişte Lecţii de viaţă de care ai nevoie pentru a şti cum să te comporţi într-o viitoare relaţie. Acceptă că relaţia actuală s-a încheiat şi las-o în urma ta fără a-ţi mai face fel şi fel de gânduri şi scenarii negative. Învaţă ce ai avut de învăţat din ea şi las-o în trecut, deoarece acolo este locul ei. Dacă omul cu care ai fost în acea relaţie ar fi fost partenerul potrivit, relaţia ta nu s-ar fi terminat. Acceptă faptul că a apărut în viaţa ta ca şi o Lectie de viaţă şi mergi mai departe cu Lectia invatata şi aşteaptă-l pe cel potrivit ţie.

Reţine faptul că oamenii potriviţi ţie întotdeauna vor ramane, iar cei nepotriviţi, care ne sunt doar Lectii de viaţă, vin şi pleacă tot mereu.

Aşadar, invata lecţia şi lasă-l pe celălalt să plece pe drumul său şi tu vezi-ţi de al tău. Clar, drumul vostru nu era unul comun!

Îţi propun să renunti să mai întreţii gandurile pe care ţi le-am enumerat mai sus şi astfel, vei putea observa că starea ta va fi una mult mai buna şi suferinţa ta va disparea!

Îţi propun să înlocuieşti gândurile negative pe care le ai cu altele pozitive!

În loc să-ţi spui că viaţa ta va fi tristă fără el, spune-ţi că viaţa ta va fi minunată şi că vei întâlni un alt partener cu care vei fi mult mai fericit. Spune-ţi că vei putea foarte bine trăi şi fără el/ea, deoarece nu este singurul om de pe pământ şi la momentul potrivit, vei întâlni un alt partener cu care să fii foarte fericit. Spune-ţi că-l ierţi pentru că te-a părăsit şi că-i mulţumeşti pentru lecţia de viaţă care te-a învăţat.

Nu te încarca cu fel şi fel de emoţii negative că ura, mânia, ranchiună, duşmănia, etc, deoarece nu-ti va servi la nimic, ci doar îţi va face foarte mult rău şi îţi va provoca multă suferinţă.

Nu mai întreţine gândurile negative pe care le ai, ci acceptă că omul respectiv nu era destinat să rămână în viaţa ta şi mergi mai departe cu convingerea că în viaţa ta va apărea la momentul potrivit un partener cu care să fii fericit. Acceptă că omul respectiv nu era potrivit pentru tine şi aşteaptă încrezător apariţia partenerului potrivit ţie. El va apărea cu siguranţă… la momentul potrivit!

Reţine faptul că nu despărţirea în sine îţi provoacă suferinţă, ci Gândurile şi scenariile negative pe care tu continui să le rulezi în mintea ta. Reţine că nu situaţiile de viaţa ne provoacă suferinţă, ci Gândurile pe care noi le întreţinem referitor la situaţia respectivă!

Aşadar, pentru a trece cu o mai mare uşurinţă peste o despărţire, îţi propun să renunţi la a mai întreţine Gândurile negative pe care insişti atât de mult, să le înlocuieşti cu altele mai pozitive şi pline de speranţă şi să cauţi să te Focusezi cât mai mult pe Tine în urma despărţirii – pe ceea ce-ţi doreşti tu. Să te concentrezi spre exemplu, pe îndeplinirea visurilor tale şi să acţionezi în această privinţă.

Vei putea observa că, dacă te Focusezi, în urma unei despărţiri, pe visurile tale şi nu pe despărţire, te vei simţi mult mai bine şi cu o poftă de viaţă mai mare. Ocupă-te de Tine. Fă tot ce îşi doreşte sufletul tău şi nu mai insista pe Gândurile negative legate de despărţire.

Viaţa merge mai departe şi, cu siguranţă, va fi mult mai frumoasă decât a fost până acum, dacă alegi să te focusezi pe tine şi visurile tale, pe dezvoltarea şi evoluţia ta personală şi apoi pe întâlnirea unui alt partener mult mai potrivit pentru tine cu care vei fi mult mai fericit!

Atunci când ceva se termină este pentru că acel ceva nu ne mai era necesar şi pentru că ceva mult mai bun urmează în viaţa noastră!

Aşadar, fruntea sus!

Tot ce e mai frumos în viaţa ta, urmează să înceapă! Orice sfârşit este un nou Început !

-Fragment din Cartea „Multumesc ca te iubesc” –

Dacă vrei să citeşti TOATĂ cartea MULŢUMESC CĂ TE IUBESC, acum la comanda ei primeşti CADOU 🎁 din partea mea, cartea mea ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR 

Plăteşti DOAR o carte şi primeşti DOUĂ ✅ ❗❗❗

Profită şi tu de 🎀 PROMOŢIA 🎀de vară 🌞 şi citeşte cartea MULŢUMESC CĂ TE IUBESC şi invatat-ţi INIMA să iubească frumos ❤

Cartea poate fi comandată la Tel ☎ 0724068328 sau direct de AICI!

Dacă îţi place conţinutul acestui articol şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen − seventeen =