Cartea „Mulţumesc că te Iubesc” este o carte plină de iubire, pe Sufletul Oricui. Ea nu ar trebui să lipsească din casa nimănui. Este o carte pentru EA şi EL  ! O carte care te ajută să înveţi cum să-ţi construieşti o relaţie de cuplu sănătoasă şi fericită. Mai jos poţi citi un fragment din carte, iar dacă îţi place şi te simţi ajutat de ea, o poţi comanda la telefon 0735640840 sau direct de AICI

“Ele pot fi foarte constructive şi pot ajuta cuplul să evolueze. E perfect normal să existe şi certuri într-o relaţie. Ce nu e normal, e faptul ca într-o relaţie, partenerii niciodată să nu se certe, prefăcându-se că în relaţia lor totul e „roz”.

A Tăcea, a evita discuţiile mai aprinse pentru a evita cearta, nu este o soluţie pentru a face o relatie să meargă. A tăcea atunci când există o problemă între parteneri, pentru a evita să-l superi pe celălalt sau pentru a nu-l răni sau pentru a evita cearta, este ceva foarte greşit. Tăcutul ăsta, duce încet dar sigur la uciderea relaţiei. Tăcutul, duce la reprimare, iar reprimarea presupune adăugare la bagajul emoţional negativ al relaţiei, a altor şi altor emoţii negative, care într-un final vor distruge de tot relaţia.

Orice lucru care te supăra la celălalt şi eviţi să il spui, îţi creează emoţii negative, îţi creează frustrare, care la un moment dat se va aduna, şi va duce la Respingere. Vei ajunge la un moment dat să îţi respingi partenerul – să nu-l mai doreşti sexual, să nu mai simţi iubire pentru el, să nu ţi-l mai doreşti ca partener de viaţă, să începi să cauţi alt partener, şi nu ştii de ce. Deoarece nu ai comunicat cu celălalt atunci când trebuia. Deoarece nu i-ai spus celuilalt ce te supăra la el atunci când se întâmplă asta, ci ai considerat că nespunându-i nimic, eviţi să-l superi sau eviţi certurile, şi astfel totul va fi bine. Poate eviţi să îl superi, poate eviţi certurile tăcând, dar tot ce poţi reuşi cu asta, e să distrugi relaţia, în loc să spui ceea ce ai de spus, să clarifici problema cu celălalt şi astfel să contribui la evoluţia relaţiei voastre şi nu la distrugerea ei.

Certurile sunt Oportunităţi de Evoluţie a relaţiilor, atunci când comunicăm eficient şi spunem ceea ce ne supără sau ne deranjează la celălalt, dar într-un mod frumos şi nu cu critică sau reproş.

Într-o relaţie este extrem de important, ca orice ne supără la celălalt să îi spunem desigur într-un mod frumos. Comunicarea este extrem de importantă, iar atunci când evităm să comunicăm cu celălalt, pentru a nu-l supăra sau pentru a evita cearta, facem un foarte mare rău, atât nouă cât şi relaţiei noastre.

Atunci când îi spui celuilalt ce te deranjează la el, îi dai acestuia posibilitatea să vadă punctul tău de vedere, să înţeleagă unde greşeşte şi să se corecteze, pentru a-şi schimba comportamentul în bine. De multe ori facem greşeli faţă de partenerul nostru, neintenţionat. De multe ori nici nu realizăm că am făcut ceva ce l-a supărat pe celălalt, decât dacă acesta ne spune. Doar prin comunicare deschisă putem şti ce este în sufletul celuilalt şi astfel putem lua atitudine şi ne putem corecta.

Dacă îţi doreşti o relaţie frumoasă, de durată şi care să evolueze înspre mai bine, atunci caută tot mereu să-i comunici celuilalt ce te supăra sau te deranjează la el. Doar aşa poţi contribui la evoluţia relaţiei voastre, şi nu evitând să-i spui ce te deranjează, pentru a nu-l supăra, sau uneori pentru că poate ţi-e ruşine. Lasă totul la o parte şi învaţă să comunici cu celălalt atât lucrurile bune cât şi cele rele. Comunicarea este după părerea mea, cel mai important aspect al unei relaţii sănătoase, iar lipsa comunicării eficiente într-un cuplu, duce la distrugerea relaţiei.

Într-o relaţie, ne mai şi supărăm unul pe celălalt, nu poate fi tot timpul totul roz. Dar şi supăratul ăsta este constructiv, şi ne poate ajuta să ne cunoaştem mai bine unul pe celălalt, să ştim ce îşi doreşte şi ce nu îşi doreşte partenerul de la noi, şi astfel să ştim cum să-l tratăm pe mai departe.

Lasă Tăcerea la o parte, şi spune-i celuilalt întotdeauna ceea ce simţi şi gândeşti, şi astfel vei mai pune o piatră de temelie la relaţia voastră. 

 

-Fragment din Cartea „Multumesc ca te iubesc” –

Cartea „Multumesc ca te iubesc” poate fi comandata la telefon 0735640840 sau direct de AICI!

 SUPER OFERTA !!!!!

ACUM, la comanda oricarui Pachet de Suflet cu cartile mele, primesti o CARTE de-a mea in valoare de 49 lei CADOU. Comanzi oricare dintre Pachete vrei tu si mai primesti inca o carte GRATIS !!!

Mai multe detalii despre  Pachetele cu Cartile mele poti vedea AICIPachetele pot fi comandate la telefon 0729278885 sau direct de AICI !

Dacă îţi place conţinutul acestui articol şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × three =