Te anunţ cu drag că am lansat Noua mea carte  „MULŢUMESC CĂ TE IUBESC” 

Cartea „Mulţumesc că te Iubesc” este o carte plină de iubire, pe Sufletul Oricui. Ea nu ar trebui să lipsească din casa nimănui. Este o carte pentru EA şi EL  ! O carte care te ajută să înveţi cum să-ţi construieşti o relaţie de cuplu sănătoasă şi fericită. Mai jos poţi citi un fragment din carte, iar dacă îţi place şi te simţi ajutat de ea, o poţi comanda la telefon 0735640840 sau direct de AICI

 

Fiecare zi este o noua ocazie de a-ţi face omul drag sufletului tău să se simtă iubit, de a-l face să se îndrăgostească de tine din nou şi din nou şi astfel să împărtăşiţi muuultă fericire! Nu rata această ocazie!

Omul de lângă tine, omul sufletului tău, are nevoie să se simtă Iubit – adică să se simtă înţeles, să se simtă susţinut, să se simtă protejat, să se simtă apreciat, să se simtă respectat, să se simtă valorizat, să se simtă încurajat, să se simtă preţuit, să simtă că i se acordă atenţie şi timp…

Te-ai întrebat vreodată cum îl faci Tu pe omul tău drag să se simtă? Îl faci să simtă toate cele enumerate mai sus sau măcar o parte din ele?

Sau îl faci să se simtă neînţeles, neapreciat, neîncurajat, nesusţinut, nerespectat, nevalorizat, nepreţuit, să simtă că nu-i acorzi mai deloc atenţie şi timp, să se simtă minţit, să se simtă criticat şi judecat, să se simtă respins… să se simtă Neiubit?

Dacă susţii că îţi iubeşti omul de lângă tine, te rog frumos puneţi următoarea întrebare: Eu cum îl fac pe omul meu să se simtă – iubit sau neiubit? … şi fii foarte sincer cu răspunsul pe care ţi-l dai, iar dacă nu îţi place răspunsul, treci la treabă – fă tot ceea ce e nevoie să-ţi faci omul drag să se simtă Iubit, că de aceea ţi l-a dat Dumnezeu, să-l faci fericit şi să împărtăşiţi iubire şi fericire şi nu să-l faci nefericit!

-Fragment din Cartea „Multumesc ca te iubesc” –

Cartea „Multumesc ca te iubesc” poate fi comandata la telefon 0735640840 sau direct de AICI!

 SUPER OFERTA !!!!!

ACUM, la comanda oricarui Pachet de Suflet cu cartile mele, primesti o CARTE de-a mea in valoare de 49 lei CADOU. Comanzi oricare dintre Pachete vrei tu si mai primesti inca o carte GRATIS !!!

Mai multe detalii despre  Pachetele cu Cartile mele poti vedea AICIPachetele pot fi comandate la telefon 0735640840 sau direct de AICI !

 

Dacă îţi place conţinutul acestui articol şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 − eight =