Ce contează cel mai mult în viaţă?

Cred eu ca Familia. Adică Oamenii care trezesc în tine cel mai frumos sentiment – IUBIREA. Pentru că doar Iubind şi fiind iubit simţi că trăieşti cu adevărat.

Pentru familia ta merită să “lupţi” cu orice, inclusiv cu tine însuţi. Merită să-ţi laşi deoparte Egoul şi orgoliile. Merită să ierţi. Merită să dai tot ce ai mai bun în tine.

Merită să “lupţi” ca să-ţi păstrezi alături oamenii mult prea dragi care îţi împlinesc viaţă şi te fac fericit. Căci fără ei, viaţa e mult prea “rece”. Căci nimic nu îţi poate aduce mai multă bucurie decât iubirea ta faţă de ei şi a lor faţă de tine.

Lupta pentru Familia ta pentru a o păstra Unită. Pentru că e cel mai de preţ lucru pe care ţi-l dăruieşte Dumnezeu  !

Oamenii vin şi pleacă din viaţa ta, tot mereu, dar pe cei de care te-a leagat Dumnezeu, nu-i lăsa să plece vreodată, căci ei sunt cel mai preţios dar al vieţii. Fă tot posibilul să-i păstrezi aproape. Crede-mă, Dumnezeu ştie cel mai bine de ce i-a pus în aceeaşi “echipă” cu tine. Tocmai pentru că ei sunt cei de care ai nevoie cu adevărat.

Nu contează atât de mult “călătoria” vieţii, cât contează oamenii pe care îi ai alături în acesta călătorie. Ai grijă să faci tot posibilul să-i păstrezi aproape pe cei pe care îi iubeşti cu adevărat şi să-i faci fericiţi  …

 SUPER OFERTA !!!!!

ACUM, la comanda oricarui Pachet de Suflet cu cartile mele, primesti o CARTE de-a mea in valoare de 49 lei CADOU. Comanzi oricare dintre Pachete vrei tu si mai primesti inca o carte GRATIS !!!

Mai multe detalii despre  Pachetele cu Cartile mele poti vedea AICI ! Pachetele pot fi comandate la telefon 0735640840 sau direct de AICI !

 

Dacă îţi place conţinutul acestui articol şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 5 =