Cel mai mult în viaţa contează Oamenii care trezesc în tine cel mai frumos sentiment – IUBIREA


Ce contează cel mai mult în viaţă?

Cred eu ca Familia. Adică Oamenii care trezesc în tine cel mai frumos sentiment – IUBIREA. Pentru că doar Iubind şi fiind iubit simţi că trăieşti cu adevărat.

Pentru familia ta merită să “lupţi” cu orice, inclusiv cu tine însuţi. Merită să-ţi laşi deoparte Egoul şi orgoliile. Merită să ierţi. Merită să dai tot ce ai mai bun în tine.

Merită să “lupţi” ca să-ţi păstrezi alături oamenii mult prea dragi care îţi împlinesc viaţă şi te fac fericit. Căci fără ei, viaţa e mult prea “rece”. Căci nimic nu îţi poate aduce mai multă bucurie decât iubirea ta faţă de ei şi a lor faţă de tine.

Lupta pentru Familia ta pentru a o păstra Unită. Pentru că e cel mai de preţ lucru pe care ţi-l dăruieşte Dumnezeu  !

Oamenii vin şi pleacă din viaţa ta, tot mereu, dar pe cei de care te-a leagat Dumnezeu, nu-i lăsa să plece vreodată, căci ei sunt cel mai preţios dar al vieţii. Fă tot posibilul să-i păstrezi aproape. Crede-mă, Dumnezeu ştie cel mai bine de ce i-a pus în aceeaşi “echipă” cu tine. Tocmai pentru că ei sunt cei de care ai nevoie cu adevărat.

Nu contează atât de mult “călătoria” vieţii, cât contează oamenii pe care îi ai alături în acesta călătorie. Ai grijă să faci tot posibilul să-i păstrezi aproape pe cei pe care îi iubeşti cu adevărat şi să-i faci fericiţi  …

SUPER OFERTA!!! 

ACUM, la comanda oricarui Pachet de Suflet cu cartile mele, primesti o CARTE de-a mea in valoare de 49 lei CADOU. Comanzi oricare dintre Pachete vrei tu si mai primesti inca o carte GRATIS !!!

De exemplu: Daca comanzi Pachetul “Fii Invingator” primesti CADOU cartea mea “Da-ti sansa la o noua viata”. Pachetul poate fi comandat de AICI sau la tel 0735640840!

Daca comanzi Pachetul “Fii mai Fericit” primesti CADOU cartea mea “Aleg sa fiu un invingator”. Pachetul poate fi comandat de AICI sau la tel 0735640840

Daca comanzi Pachetul “O noua Viata” primesti CADOU cartea mea “Multumesc ca te iubesc”. Pachetul poate fi comandat de AICI sau la tel 0735640840!

Daca comanzi Pachetul “Daruieste-ti Bucurie” primesti din partea mea CADOU oricare carte de-a mea o doresti TU. Imi scrii in Nota din comanda pe care o doresti si pe aceia o vei primi CADOU 😉 ! Pachetul poate fi comandat de AICI

Mai multe detalii despre  Pachetele cu Cartile mele poti vedea AICI !

 

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *