„Cel mai important angajament pe care trebuie să-l respecti e cel faţă de TINE însuţi! Trădarea faţă de TINE pentru a nu-i trăda pe alţii este TOT trădare! Este cea mai GRAVĂ trădare!”

— N. D Walsch —

Suntem mult prea obişnuiţi să ne mulţumim cu puţin, mult prea obişnuiţi cu compromisul şi sacrificiul de sine, mult prea obişnuiţi să ne călcăm pe suflet şi să suferim, pentru că ne lipseşte CURAJUL… curajul de a spune „NU” atunci când ne dorim să spunem „NU”, curajul de a spune „STOP” atunci când ceva sau cineva ne face rău sau ne face nefericiţi, curajul de a spune: „până aici am fost nefericit şi neîmplinit, de aici încolo voi lupta pentru fericirea şi împlinirea mea pentru că merit asta”…

Unde îţi este curajul, dragă omule? Unde îţi  este curajul de a spune STOP lucrurilor care te fac nefericit sau relaţiei în care te simţi atât de nefericit şi de neiubit?

Crezi că făcând fel şi fel de compromisuri şi străduindu-te să-l schimbi pe celălalt după cum ţi-ai dori tu să fie, vei reuşi să ai relaţia fericită la care visezi atât de mult? Crezi că celălalt se va schimba doar pentru că tu îţi doreşti asta? Ştii tu oare că un om se schimbă doar dacă EL îşi DOREŞTE să o facă şi ca toate eforturile tale de a-l schimba pe celălalt sunt în zadar?

De ce să-ţi pierzi timpul preţios încercând din răsputeri să schimbi pe cineva care nu-şi doreşte să se schimbe pentru tine, când poţi să RENUNŢI şi să-ţi vezi de viaţa ta cu un alt om care este asemeni ţie şi care are aceleaşi principii şi valori şi care priveşte viaţa în aceeaşi direcţie cu tine?

Te-ai obişnuit cu suferinţa, te-ai obişnuit cu puţinul pe care îl primeşti şi crezi că nu poţi avea ceva mai bun, însă greşeşti. Poţi avea ceva mult mai bun dacă ai curajul să-ţi dai voie să RENUNŢI la ce îţi face rău şi să îţi permiţi să te îndrepţi spre ceea ce-ţi doreşti cu adevărat!

Te-ai consolat cu gândul că atâta meriţi, că atâta poţi, că mai mult nu se poate! Ţi-ai acceptat „soarta” tristă, crezând că asta este soarta ta şi că nu există ceva mai bun pentru tine! Dar adevărul e că „soarta” ta NU este asta, că soarta ta depinde doar de TINE şi de ALEGERILE pe care le faci!

Dacă alegi să rămâi într-o relaţie în care te simţi nefericit şi neiubit, atunci deja ţi-ai ales soarta tristă pe care o vei experimenta în continuare. Dar dacă ai curajul să spui STOP, să-ţi spui că tu meriţi mai mult, că tu meriţi să fii iubit şi fericit, atunci automat îţi schimbi şi soarta!

Dacă alegi să crezi că poţi şi meriţi mai mult, că-ţi poţi îndeplini visele, că poţi deveni tot ceea ce îţi doreşti să devii, că poţi avea în viaţa ta oameni minunaţi care să te iubească aşa cum meriţi să fii iubit, atunci soarta ta se va schimba!

Soarta ta depinde de CURAJUL tău de a RENUNŢA la tot ceea ce-ţi face rău şi de a ALEGE ceea ce MERIŢI!

Mai gândeşte-te o dată! Meriţi tu soarta tristă pe care o ai acum, sau meriţi una mult mai bună?

Dacă răspunsul tău e că meriţi o soartă mai bună, atunci începe chiar de acum să ţi-o schimbi!

RENUNŢĂ la oamenii şi la lucrurile care îţi  fac rău şi caută să te îndrepţi spre ceea ce-ţi doreşti cu adevărat şi te face fericit!

Adu-ţi mereu aminte că şi TU meriţi şi poţi avea o soartă mai bună, iar acest lucru depinde doar de TINE!

– Fragment din  Cartea mea „ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR” –

Tu ai descoperit cele 5 Carti ale mele???

 Acum costa DOAR 19,9 LEI oricare, REDUSE de la 49 lei 🔝Intra ➡️ AICI si vezi detalii despre ele. Comanda-ti cartea DORITA la Tel ☎️ 0724068328, sau de AICI si bucura-ti Sufletul 😍💕 💖📖

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Life Coach Camelia Şerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen − eight =