A spune “NU” când asta iți dorești, e o dovadă de RESPECT de SINE! Tu știi să spui “NU”?


”Dacă nu te iubești suficient pe tine însuți nu vei putea iubi cu adevărat altă persoană. Pentru că vei ajunge să regreți timpul și energia investite în altă persoană pe care nu le investești întâi în TINE. ”

– Barbara De Angelis  –

 

 

 

Din păcate, foarte mulţi oameni NU ştiu că spună ”NU” atunci când nu îşi doresc să facă anumite lucruri sau îşi doresc să refuze anumiţi oameni.

De ce nu ştiu să facă asta?

Pentru că NU se iubesc pe sine cu adevărat, pentru că nu se apreciază şi nu se preţuiesc cu adevărat. Tocmai de aceea, ei mai niciodată nu refuza nimănui nimic, astfel făcându-şi un foarte mare rău acumulând foarte muuuultă frustrare interioară!

Atunci când faci lucruri pe care NU ţi le doreşti, când accepţi lucruri care nu corespund cu ceea ce simţi şi îţi doreşti, atunci când NU spui ce simţi, atunci când faci fel şi fel de compromisuri şi sacrificii, atunci când faci ceea ce alţii îşi doresc să faci şi NU ceea ce îţi doreşti tu, atunci când accepţi abuzuri emoţionale, verbale şi fizice, atunci când accepţi în viaţa ta oameni şi parteneri de viaţă pe care de fapt nu ţi-i doreşti în viaţa ta, ACUMULEZI nenumărate FRUSTRĂRI interioare care îţi vor produce multă suferinţă, care vor duce la scăderea încrederii în sine şi a stimei de sine şi îţi vor crea o viaţă nefericită!

A spune „NU” atunci când simţi să o spui, este o mare dovadă de CURAJ. A spune „NU” atunci când asta îţi doreşti, îţi va creşte enorm ÎNCREDEREA în tine şi astfel vei deveni mult mai puternic!

Nu te mai tot sacrifica pe tine draga omule pentru alţii şi NU te mai tot strădui atât de mult să fii ”bun” şi să faci totul pentru ceilalţi, astfel calcadu-ţi pe suflet şi făcând lucruri contrar voinţei tale. Înţelege că astfel doar te autodistrugi!

Caută tot mereu să-ţi conştientizezi acţiunile şi să faci DOAR ceea ce SIMŢI tu să faci şi nu ceea ce-şi doresc alţii să faci sau pentru că aşa ”TREBUIE”! Înţelege că NU ”trebuie”să faci nimic din ceea ce NU îţi doreşti, decât ceea ce SIMŢI tu să faci!!!

Aşadar draga omule, iubeşte-te, apreciază-te, preţuieşte-te atât de mult încât să-ţi faci CURAJ şi să spui „NU” ori de câte ori simţi să faci asta!

 – Fragment din cartea mea DĂ-ŢI ŞANSA LA O NOUĂ VIAŢĂ –

Cartea DĂ-ŢI ŞANSĂ LA O NOUĂ VIAŢĂ poate fi comanda de AICI sau la telefon 0735640840

 .

PS: SUPER OFERTA !!!!!

ACUM, la comanda oricarui Pachet de Suflet cu cartile mele, primesti o CARTE de-a mea in valoare de 49 lei CADOU. Comanzi oricare dintre Pachete vrei tu si mai primesti inca o carte GRATIS !!!

Mai multe detalii despre  Pachetele cu Cartile mele poti vedea AICI ! Pachetele pot fi comandate la telefon 0735640840 sau direct de AICI !

 

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

 

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *