Te anunţ cu drag că am lansat Noua mea carte „MULŢUMESC CĂ TE IUBESC”

Cartea „Mulţumesc că te Iubesc” este o carte plină de iubire, pe Sufletul Oricui. Ea nu ar trebui să lipsească din casa nimănui. Este o carte pentru EA şi EL  ! O carte care te ajută să înveţi cum să-ţi construieşti o relaţie de cuplu sănătoasă şi fericită. Mai jos poţi citi un fragment din carte, iar dacă îţi place şi te simţi ajutat de ea, o poţi comanda la telefon 0735640840 sau direct de AICI !

 

Cu siguranţă, o relaţie poate funcţiona, poate fi durabilă şi frumoasă!

Dar de ce este nevoie ca o relaţie să fie durabilă şi frumoasă?

Pentru că o relaţie de cuplu să fie funcţionabilă, frumoasă şi durabilă, e nevoie de doi oameni dornici să facă o relaţie să fie în acest mod!

Marea majoritate dintre noi intrăm în relaţii gândindu-ne la ce putem Obţine de la o relaţie şi nu la ce am putea Aduce noi bun şi frumos în acea relaţie.

Intrăm în relaţii cu foarte multe aşteptări şi neglijăm în totalitate ceea ce putem noi Oferi!

Intrăm în relaţii concentraţi pe „a primi”, uitând că pentru „a primi” e nevoie, în primul rând, să învăţăm să Dăruim !

Şi atunci cum să funcţioneze o relaţie când ambii parteneri sunt concentraţi doar pe „a primi”?

Păi nu prea are cum….

Pentru a funcţiona, o relaţie, este nevoie şi de Dăruire. Iar, din păcate, mult prea puţini dintre noi suntem dispuşi să oferim, să dăruim!

O relaţie poate fi frumoasă şi durabilă dacă partenerii sunt dispuşi să se schimbe – să-şi schimbe trăirile negative şi să-şi vindece frustrările ascunse în ei!

O relaţie nu are cum să funcţioneze atâta timp cât partenerii nu sunt bine cu ei înşişi. Atâta timp cât sunt plini de răni şi de frustrări interioare. Atâta timp cât ei nu se iubesc pe sine – în primul rând. Pentru că relaţia să funcţioneze, ei trebuie să-şi conştientizeze problemele interioare pe care le au şi să fie dispuşi să şi le vindece şi să se schimbe în bine!

O relaţie între doi oameni cu probleme interioare, nu are cum să fie una tocmai fericită şi nici prea durabilă!

O relaţie poate fi frumoasă şi durabilă atunci când ambii parteneri sunt dispuşi să evolueze împreună!

Atunci când partenerii sunt foarte diferiţi, când ei au viziuni diferite asupra vieţii, când fiecare evoluează într-o cu totul altă direcţie, clar relaţia nu are cum să funcţioneze – să fie prea frumoasă şi nici durabilă!

Pentru ca o relaţie să fie frumoasă şi durabilă, este nevoie de doi parteneri asemănători şi dornici să evolueze împreună!

O relaţie frumoasă şi durabilă trebuie să aibă la bază şi multă susţinere între parteneri. Cu toţii avem nevoie uneori de susţinere. De aceea, aste absolut necesar să învăţăm să ne susţinem partenerul şi în momentele sale mai dificile!

Pentru că o relaţie să fie frumoasă şi durabilă este nevoie să învăţăm să ne acceptăm partenerul aşa cum este el – cu bune şi cu mai puţin bune şi să nu aşteptăm de la el Perfecţiunea!

Nimeni nu este perfect şi cu toţii avem şi părţi bune şi părţi mai puţin bune! De aceea, trebuie să fim conştienţi de aceasta şi să nu aşteptăm de la partenerul nostru perfecţiunea!

Aşadar, dacă îţi doreşti o relaţie frumoasă şi de durată, învaţă să oferi partenerului tău tot ce ai mai frumos în tine. Acceptă-ţi frustrările interioare şi învaţă să te vindeci de ele. Alege-ţi un partener potrivit cu care să poţi evolua. Învaţă să fii un bun susţinător. Acceptă-ţi partenerul cu bune şi cu mai puţin bune şi nu-i cere perfecţiunea!

-Fragment din Cartea „Multumesc ca te iubesc” –

Cartea „Multumesc ca te iubesc” poate fi comandata la telefon 0735640840 sau direct de AICI!

 .

 SUPER OFERTA !!!!!

ACUM, la comanda oricarui Pachet de Suflet cu cartile mele, primesti o CARTE de-a mea in valoare de 49 lei CADOU. Comanzi oricare dintre Pachete vrei tu si mai primesti inca o carte GRATIS !!!

Mai multe detalii despre  Pachetele cu Cartile mele poti vedea AICIPachetele pot fi comandate la telefon 0735640840 sau direct de AICI !

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen − ten =