“A începe un nou drum ne poate speria. Dar după fiecare pas pe care-l parcurgem, ne dăm seama cât era de periculos să rămânem pe loc.”
– Robeto Benigni –

 

 

A începe un nou drum ne poate crea disconfort şi multe temeri, dar doar atunci când îndrăznim să urmăm NOI drumuri, putem evolua, putem trăi mai frumos şi mai fericiţi şi ajunge acolo unde ne dorim de fapt!

Mulţi dintre noi nu îndrăznim să începem un nou drum din teamă de a nu greşi sau de a nu suferi şi îl punem pe acel ”DACĂ” înainte.

Ne spunem: ”dacă nu o să reuşesc”, ”dacă nu mă iubeşte”, ”dacă nu o să merga între noi”, ”dacă o să pierd…” , ”dacă nu o să fie bine aşa…”, ”dacă voi suferi…”etc…Dacă, dacă şi iar dacă…… şi uite aşa punem o barieră între noi şi ceea ce ne dorim!

Dar nu putem obţine ceea ce ne dorim decât dacă renunţăm la acest ”dacă” şi ÎNDRĂZNIM să RISCĂM şi să mergem pe drumul pe care ni-l dorim, ÎNCREZĂTORI că totul va fi bine!

E mai bine să nu reuşeşti decât să trăieşti toată viaţa cu REGRETE că nici măcar nu ai încercat!

Aşadar, fii curajos şi ÎNDRĂZNEŞTE să RIŞTI şi să mergi pe drumul pe care îţi doreşti! 🙂

Îndrăzneşte să o iei oricând de la capăt ca şi când NU ai avea nimic de pierdut!

Lasă-l pe ”dacă” la o parte şi insistă să crezi că totul va fi bine şi vei reuşi să fii mult mai fericit pe drumul pe care îţi doreşti să mergi, decât pe cel pe care ai fost deja şi NU te-a dus acolo unde ţi-ai fi dorit!

Nu-ţi fie teamă, păşeşte cu încredere înainte! 🙂

John Maxwell spunea:

“Uneori, chiar și cel mai mic pas în direcția potrivită poate fi cel mai Mare pas din viața ta! Mergi pe vârfuri dacă trebuie, dar fă pasul! “

… şi are perfectă dreptate 🙂 !

– Fragment din  Cartea mea „ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR” –

Cartea “Aleg sa fiu un Invingator” poate fi comandata de AICI sau la telefon 0735640840 !

 SUPER OFERTA !!!

ACUM, la comanda oricarui Pachet de Suflet cu cartile mele, primesti o CARTE de-a mea in valoare de 49 lei, CADOU. Comanzi oricare dintre Pachete vrei tu si mai primesti inca o carte GRATIS !!!

Mai multe detalii despre  Pachetele cu Cartile mele poti vedea AICI Pachetele pot fi comandate la telefon 0729278885 sau direct de AICI !

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 3 =