Oamenii care te înconjoară îţi influenţează într-o mare măsură existenţa în mod inconştient, de aceea este foarte important să fii foarte selectiv cu oamenii care alegi să facă parte din viaţa ta.

Căută să te înconjori de oameni POZITIVI. De oameni ACTIVI care ACŢIONEAZĂ în direcţia visurilor lor. De oameni descurcăreţi care NU îşi plâng de milă, ci caută să-şi rezolve cu CURAJ situaţiile dificile prin care trec. De oameni educaţi de la care ai ce învaţa şi pe care îi poţi lua drept exemplu. De oameni veseli, empatici, care dau o mare importanţă evoluţiei şi dezvoltării lor personale, care caută să te încurajeze şi să te ajute şi pe tine să te dezvolţi şi să evoluezi!

Renunţă la oamenii toxici din viaţa ta. La aceia care nu te apreciază deloc, nu te respectă, care NU cred în tine. Care în loc să te încurajeze şi să te susţină, te descurajează şi îţi spun că tu NU poţi face anumite lucruri. Oamenii care îţi vorbesc urât şi care te agresează fizic şi psihic….

Căută să păstrezi în viaţa ta doar oamenii care te iubesc cu adevărat. Pe aceia care mereu te încurajează, care îţi spun că şi tu POŢI. Care te îndruma să evoluezi. Care sunt un model pozitiv pentru tine. Care îţi vorbesc tot timpul frumos şi care te respectă cu adevărat!

Aceştia sunt SINGURII care merită PĂSTRAŢI în viaţa ta!

Înconjoară-te de oameni care fac deja ceea ce vrei şi tu să faci, care sunt un MODEL pozitiv şi constructiv pentru tine!

Să înţelegem faptul că putem relaţiona armonios şi avea relaţii de durată, fericite şi frumoase (relaţii de cuplu, de prietenie etc) doar cu acei oameni care rezonează cu noi. Cu acei oameni care au aceleaşi valori şi principii de viaţă, care privesc viaţa în aceeaşi direcţie cu noi. Care au acelaşi sau aproximativ acelaşi nivel intelectual şi spiritual cu noi.

Încăpăţânându-ne să rămânem în relaţii, fie ele de prietenie sau de cuplu, cu oameni cu care NU rezonam, tot ce vom obţine este multă suferinţă, tristeţe şi nefericire.

NU sunt vinovaţi ceilalţi pentru faptul că relaţiile nu funcţionează şi sunt nefericite, ci noi suntem, deoarece ACCEPTĂM genul acesta de relaţii (fie din obişnuinţă, fie din teamă de a nu fi singuri, fie din teamă de a nu găsi pe cineva mai bun, fie din compromis etc). Facem compromisuri peste compromisuri şi ne străduim să facem aceste relaţii să meargă, deşi ştim că NU există POTRIVIRE între noi.

În loc să renunţăm şi să căutăm să relaţionăm cu oameni potriviţi nouă, cu care putem fi fericiţi, punem enorm de multă energie în acele relaţii disfuncţionale sperând că într-un final vom reuşi să le facem să funcţioneze. Dar tot ce reuşim e să ne consumăm energia în zadar şi să ne producem singuri suferinţă.

Aşadar dragii mei, pentru a avea relaţii reuşite (de prietenie sau de cuplu), să RENUNŢĂM la cele disfuncţionale în care ne aflăm şi să căutăm să ne însoţim doar cu acei oameni cu care rezonam şi astfel vom putea construi relaţii armonioase, fericite şi de durată!

Fii selectiv în privinţa oamenilor din viaţa ta şi alege să te înconjori de aceia care îţi influenţează viaţa în sens pozitiv şi evolutiv!

~ Fragment din Cartea mea  DĂ-ŢI ŞANSĂ LA O NOUĂ VIAŢĂ ~

Tu ai descoperit cele 5 Carti ale mele???

 Acum costa DOAR 19,9 LEI oricare, REDUSE de la 49 lei 🔝.

 Intra ➡️ AICI si vezi detalii despre ele. Comanda-ti cartea DORITA la Tel ☎️ 0724068328, sau de AICI si bucura-ti Sufletul 😍💕 💖📖

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Life Coach Camelia Şerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four − two =