Iubirea de sine NU inseamnă Egoism!


 

” În ziua când m-am iubit cu adevărat, m-am eliberat de tot ce NU era sănătos pentru mine: persoane, situaţii şi, înainte de toate, ceea ce mă trăgea în jos, de mine însumi! La început Raţiunea mea numea asta Egoism. Astăzi ştiu că asta se numeşte Iubire de SINE ”

– Charlie Chaplin –

 

 

Din păcate, am fost crescuţi şi educaţi cu credinţe foarte greşite cum că Iubirea de Sine este un păcat. Am fost învăţaţi că trebuie să ne sacrificăm tot timpul pentru ceilalţi şi să ne punem pe noi pe ultimul loc!

Adevărul e că NU poţi să iubeşti pe nimeni cu adevărat atâta timp cât TU nu te iubeşti pe TINE, iar sacrificându-te mereu pentru ceilalţi (copii, părinţi, soţi, prieteni etc), tot ce vei reuşi să faci e să-ţi creezi foarte multe frustrări interioare şi să atragi în viaţa ta tot mai multă nefericire!

Tu, drag om minunat, ai venit în lumea aceasta, în primul rând pentru TINE. De aceea, este absolut necesar să înveţi să-ţi dai o mai mare importanţă, să ai o mai mare grijă de tine şi de sufletul tău, să înveţi să te iubeşti pe tine cu adevărat şi să NU îţi mai sacrifici fericirea TA pentru a celorlalţi!

Şi TU la fel ca şi cei pentru care te tot sacrifici, MERIŢI să fii fericit!

Vin şi te întreb în felul următor: cum ai putea TU să faci pe cineva fericit cu adevărat, atâta timp cât tu NU eşti fericit?

Cum ai putea să-i faci pe ceilalţi să zâmbească când ţie îţi lipseşte total zâmbetul de pe buze?

Crezi că soţul, copiii, părinţii tăi, prieteni, pot fi cu adevărat fericiţi când te văd pe tine atât de nefericit şi de trist?

Eu zic că NU au cum!

Aşadar, dacă vrei să-ţi faci copiii, soţul, părinţii, prietenii etc, fericiţi, renunţa la sacrificii şi începe prin a te face pe TINE în primul rând fericit!

Înţelege că o fiinţă tristă şi nefericită, cu o energie negativă, NU poate transmite celorlalţi decât ceea ce simte ea în interiorul ei, deci negativitate!

Lasă la o parte toate credinţele tale greşite şi începe să te iubeşti mai mult pe tine, să-ţi dai o mai mare importanţă şi să faci tot ce simţi că îţi doreşti pentru a te face fericit!

Reţine că Iubirea de Sine NU înseamnă Egoism, ci este absolut esenţială pentru a duce o viaţă fericită şi în pace cu tine însuţi!

~ Fragment din Cartea mea  DĂ-ŢI ŞANSĂ LA O NOUĂ VIAŢĂ ~

Cartea DĂ-ŢI ŞANSĂ LA O NOUĂ VIAŢĂ poate fi comandata la tel 0735640840 sau direct de AICI

.

 SUPER OFERTA !!!!!

ACUM, la comanda oricarui Pachet de Suflet cu cartile mele, primesti o CARTE de-a mea in valoare de 49 lei CADOU. Comanzi oricare dintre Pachete vrei tu si mai primesti inca o carte GRATIS !!!

Mai multe detalii despre  Pachetele cu Cartile mele poti vedea AICI . Pachetele pot fi comandate la telefon 0735640840 sau direct de AICI

 

 

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *