”Trebuie să te iubești pe tine înainte să poți iubi pe altcineva. Când te accepți pe tine și te manifești așa cum ești, simpla ta prezență îi poate face pe ceilalți fericiți. Tu, ca oricare altă ființă din acest univers, merită dragostea și afecțiunea ta. ”

Buddha

Un om care se iubeşte pe sine este un om foarte încrezător în forţele proprii, este un om pozitiv care ştie că e capabil să înfrunte orice situaţie cu fruntea sus, este un om care obţine multe succese pe toate planurile vieţii sale!

Un om care se iubeşte pe sine este un om care nu prea se teme de nimic, ci este plin de curaj.

Un om care se iubeşte pe sine îşi urmează visele!

Un om care se iubeşte pe sine este un om vesel, zâmbitor şi plin de iubire. El ştie să se bucure de orice, chiar şi de lucrurile mărunte care pentru mulţi pot părea nesemnificative!

Un om care se iubeşte pe sine este un om înţelept, care caută să-i înţeleagă pe ceilalţi, să-i sprijine, să-i ajute să evolueze. Caută să vadă binele din orice situaţie. Se fereşte de negativitate, caută să nu intre în conflicte şi în situaţii agresive!

Un om care se iubeşte pe sine este un om cald, binevoitor, empatic, altruist!

Un om care se iubeşte pe sine caută tot mereu să-i ridice pe ceilalţi şi NU să-i pună la pământ!

Un om care se iubeşte pe sine ştie să ierte!

Un om care se iubeşte pe sine ştie să-i iubească frumos şi pe ceilalţi, să le ofere afecţiune sinceră şi caută să-i ajute şi pe ceilalţi să fie fericiţi!

Un om care se iubeşte pe sine se simte BINE în PIELEA lui, nu se critică, nu se judecă, nu se învinovăţeşte, nu se maltratează, nu acceptă compromisuri, nu acceptă abuzuri de nici un fel!

Un om care se iubeşte se RESPECTĂ pe sine în adevăratul sens al cuvântului. El NU acceptă în jurul şi în viaţa lui oameni care să-l trateze cu lipsă de respect şi care să-l tragă în jos!

Doar un om care se iubeşte pe sine îi poate iubi cu adevărat şi pe ceilalţi!

Un om care NU se iubeşte pe sine este un om frustrat, plin de suferinţe interioare, răutăcios, negativist.

Un om care nu se iubeşte pe sine NU are încredere în sine, nu este capabil să înfrunte viaţa cu, curaj şi mai mereu caută să se lamenteze, să-şi plângă de milă şi să fugă de situaţiile dificile prin care trece!

Un om care nu se iubeşte pe sine NU crede în visele lui şi nu urmăreşte să şi le îndeplinească deoarece crede că e imposibil să o facă!

Un om care nu se iubeşte pe sine face compromisuri peste compromisuri crezând că doar făcând compromisuri va fi fericit, accepta relaţii abuzive, atât emoţional cât şi fizic, acceptă în jurul şi în viaţa lui oameni care nu aduc deloc un plus de valoare vieţii sale, ci mai mult decât atât, îl şi trag în jos!

Un om care nu se iubeşte pe sine se critică, se judecă şi se învinovăţeşte!

Un om care nu se iubeşte pe sine caută să-i critice, să-i judece, să-i bârfească şi să-i învinovăţească pe ceilalţi de ceea ce li se întâmplă lor.

Un om care nu se iubeşte pe sine nu ştie să ierte, ci caută răzbunare!

Un om care nu se iubeşte pe sine este un om egoist, sufocant, manipulator,

este un om veşnic nemulţumit!

Un om care nu se iubeşte pe sine caută să obţină iubirea de la ceilalţi prin şantaj emoţional. El nu caută să OFERE iubire ci, mai degrabă, caută pe căi disperate, să o OBŢINĂ !

Un om care nu se iubeşte pe sine este un om apatic, lipsit de carismă, acru, lipsit de veselie şi de iubire!

Doar un om care SE IUBEŞTE PE SINE îi poate iubi cu adevărat pe ceilalţi. Doar un om care se iubeşte pe sine este un om fericit şi îi poate face şi pe ceilalţi fericiţi!

~ Fragment din Cartea mea  DĂ-ŢI ŞANSĂ LA O NOUĂ VIAŢĂ ~

Cartea DĂ-ŢI ŞANSĂ LA O NOUĂ VIAŢĂ poate fi comandata la tel 0724068328 sau direct de AICI cu 40%REDUCERE la doar 29 lei !!!

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seven + 13 =