„NU te lăsa copleşit de probleme. Fii condus de VISELE tale!”
-Ralph Waldo Emerson

Foarte mulţi oameni au tendinţa ca atunci când se confruntă cu anumite probleme să caute să le evite, fugind de ele, sau să se focuseze atât de tare pe ele, încât ajung să se demotiveze şi să nu reuşească să şi le rezolve, ci pur şi simplu atrag în viaţa lor alte şi alte probleme!

Cel mai important lucru pentru a reuşi să treci peste probleme cu succes este CURAJUL!
Se întâmplă că viaţa să-ţi scoată în cale foarte multe situaţii dificile, foarte multe obstacole. Însă tu nu trebuie să te speri de ele şi să fugi, ci trebuie să le înfrunţi cu, curaj, oricât de greu ţi s-ar părea!

Nu renunţa doar pentru că ţi se pare GREU, ci înfrunta tot ce îţi iese în cale. Vei vedea că după ce vei trece peste unele situaţii dificile şi vei înfrunta mai multe obstacole, te vei simţi mult mai încrezător în tine!

Fă-ţi CURAJ ori de câte ori apare ceva „neplăcut” în viaţă şi înfrunta aşa zisele „probleme” cu foarte mult CURAJ. Înfruntând tot ceea ce apare în viaţa ta, îţi vei putea creşte încrederea în tine şi astfel, când te vei mai confrunta cu alte probleme, vei trece cu o mai mare uşurinţă peste ele.

Observă-te după ce ai înfruntat o aşa zisa „problema. Cum te simţi? Te simţi mult mai curajos, mai puternic şi mai încrezător în forţele proprii? Sunt sigură că da! 🙂

Nu te lăsa copleşit de problemele tale, deoarece astfel te vei simţi neputicios şi te vei demotiva. Caută tot mereu să te motivezi, focusandu-te cât mai mult pe visurile tale. Visele noastre ne fac să ne simţim motivaţi, ne dau aripi să trecem cu bine peste situaţiile mai dificile din viaţa noastră, crezând într-un viitor mai bun!

Eu când mă confrunt cu o problemă, nu stau să-mi plâng de milă sau să mă las copleşită de ea, ci caut să mă motivez, spunându-mi că e doar o chestie temporară, că va trece în curând, că ea este doar o oportunitate pentru mine pentru a învăţa ceva nou şi pentru a creşte şi a evolua. Că, cu siguranţă voi găsi rezolvarea ei şi voi trece cu succes peste ea şi apoi caut să mă gândesc la îndeplinirea visurilor mele.

Când mă gândesc la visurile mele mă simt mult mai motivată, simt o stare de bine, o mare bucurie şi o dorinţă de a merge mai departe şi de a reuşi. Pur şi simplu mă ajută enorm să nu mă mai focusez pe problemele mele, ci pe ceea ce-mi doresc. Astfel că, îmi creez o stare mult mai motivanta care mă ajuta în acelas timp să fiu mai încrezătoare în mine şi în faptul că voi trece cu succes şi peste problema cu care mă confrunt.
Încearcă şi tu şi vezi cum te simţi!

Cu siguranţă te vei simţi mult mai motivat să-ţi înfrunţi cu mai mult curaj problemele!

– Fragment din  Cartea mea „ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR” –

Cartea “Aleg sa fiu un Invingator” poate fi comandata de AICI sau la telefon 0735640840 !

 

SUPER OFERTA !!!!!

ACUM, la comanda oricarui Pachet de Suflet cu cartile mele, primesti o CARTE de-a mea in valoare de 49 lei CADOU. Comanzi oricare dintre Pachete vrei tu si mai primesti inca o carte GRATIS !!!

Mai multe detalii despre  Pachetele cu Cartile mele poti vedea AICIPachetele pot fi comandate la telefon 0735640840 sau direct de AICI !

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 − 7 =