Femeia mamă este o “Regină”. Femeia mamă este o Binecuvântare pentru omenire. Femeia mamă este o “eroină”.

Sunt mulţi bărbaţi care “fug” de femeile mame singure şi prefera femeia fără “bagaje”, dar aceştia sunt bărbaţi slabi, care încă nu au ajuns la maturitate, care încă nu pot să aibă grijă de ei înşişi, darămite de o femeie mamă şi de copilaşii acesteia. Sunt bărbaţi care încă ei înşişi sunt nişte “copilaşi” de care oricum, nici femeia mama nu are nevoie! Ea are deja “copilaşii” ei. De ce ar mai avea nevoie de încă un alt “copilaş” lângă ea? 🙂

Femeia mamă are nevoie de un bărbat Puternic. De un bărbat Matur. De un bărbat Asumat. De un bărbat care să-i fie alături, mai mult cu Sufletul. De un bărbat care să o iubească sincer. Femeia mamă, este fără doar şi poate, o femeie cu, caracter puternic. O femeie care poate singura Orice. Ea nu are nevoie lângă ea de un bărbat pentru a-i rezolva problemele, sau pentru a o întreţine pe ea şi pe copilaşii ei, sau pentru a-i creşte copiii. Nu! Ea poate face toate acestea şi singură. Ea are nevoie lângă ea de un bărbat doar ca să o Iubească. Sincer. Cu tot sufletul lui. Să fie acolo pentru ea în momentele ei de tristeţi şi slabiciune. S-o ia în braţe şi să-i mângâie sufletul atunci când sufletul ei plânge. Pentru că şi ea are astfel de momente, oricât de puternică ar fi. Şi ea este o fiinţă extrem de sensibilă, deşi pe chipul ei se citeşte mai mult Puterea.

Femeia mamă, este cea mai puternică femeie…la exterior. Dar în interior, este cea mai sensibilă femeie. Atunci când Dumnezeu i-a dat rolul de mama, i-a pus în “bagajul” cu acest rol multă multă sensibilitate, blândeţe, afecţiune, răbdare, empatie, iubire necondiţionată, multe lacrimi şi puterea de sacrificiu de sine. I-a făcut un bagajel special, cu multe sentimente pe care nu oricine le poate “îndura”. Decât femeia Mamă. Acea femeie deosebit de minunată, care poate fi extrem de empatică, încât să nască şi să crească alte fiinţe umane cu multă dăruire şi dedicaţie. Acea femeie care poate iubi necondiţionat alte fiinţe. Nu oricine poate face asta. E nevoie de acest dar de la Dumnezeu de a îndeplini acest rol.

Femeia mamă este o fiinţă deosebită. O fiinţă specială cu un rol extrem de important pentru omenire. Să fii mamă este foarte foarte greu, deoarece acest rol presupune foarte multe sarcini grele pe care nu oricine le poate îndeplini. Presupune mii de nopţi nedormite. Presupune infinit de multe temeri şi frici, atunci când puiuţii ei sunt bolnavi sau în pericol. Presupune multă putere de a-i apăra pe micuţii ei de societatea în care trăiesc şi care de multe ori, nu-i tratează corespunzător. Presupune obligaţia de a-i creşte mari şi sănătoşi, atât fizic, dar şi psihic….

Pe umerii femeii mamă sunt multe poveri, pe care ea le-a acceptat şi şi le-a asumat încă de când a acceptat acest rol special dăruit de Dumnezeu. Femeia Mamă este o femeie “multifunctionala” 🙂 !

Femeia mama este un Ocean de Sentimente Nobile, care curg blând spre toate fiinţele ce o înconjoară. Ea este Caldă, blândă, iubitoare, empatică, sinceră şi plină de dăruire…O fiinţă deosebită ce merită toată PREŢUIREA şi APRECIEREA! 

Dragă femeie mamă, să nu te simţi prost niciodată, dacă vreun bărbat te va evita doar pentru că eşti Mamă. Acesta este doar un “copilaş” şi nicidecum bărbatul puternic de care ai tu nevoie. Într-o zi, Dumnezeu îţi va trimite în dar şi un bărbat puternic şi iubitor, exact aşa cum meriţi. Pentru că tu meriţi doar un bărbat absolut Minunat lângă tine, deoarece eşti o fiinţă deosebită, să ţii minte asta!

Nu oricine poate îndeplini rolul de mama. Iar dacă tu faci asta, înseamnă că eşti deosebită, deci meriţi o fiinţă deosebită lângă tine. NU te mulţumi cu puţin, decât cu un bărbat la fel de Minunat ca tine.

Adu-ti mereu aminte că eşti o “Regina”. Ca Dumnezeu te-a binecuvântat cu cele mai frumoase sentimente şi calităţi. Că eşti cea mai specială fiinţă prin capacitatea ta de a iubi şi de a dărui necondiţionat!

Vor fi bărbaţi care vor “fugi” de tine doar pentru simplu fapt că eşti mamă. Dar vor fi şi bărbaţi adevăraţi, care vor şti cât eşti de specială pentru că deţii acest rol deosebit de “mamă” şi te vor iubi cu adevărat. Îţi vor fi alături la bine şi la greu. Te vor sprijini în momentele tale grele şi te vor ţine în braţe ori de câte ori vei avea nevoie de doua brate iubitoare!

Eşti o femeie deosebită. Să nu uiţi asta. Iar lângă tine, ar trebui sa stea doar un bărbat deosebit!

RESPECT deosebit pentru Femeia Mamă!

– Fragment din NOUA mea carte “Ghidul Femeii Fericite”- 

 Te anunţ cu drag că am lansat NOUA mea carte GHIDUL FEMEII FERICITE 😍 şi ACUM o poţi comanda la nr telefon  0735640840 sau direct de AICI

Mai multe detalii despre carte poti vedea AICI

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 − 10 =