Pentru femeia evoluată spiritual, sexualitatea nu este ceva de ce să se ruşineze. Pentru ea sexualitatea este ceva firesc. Este o Artă. O modalitate de a-şi exprima frumosul din Interiorul ei şi în plan fizic.

Femeia evoluată spiritual este o femeie plină de Pasiune. Ea trăieşte în timpul actului sexual şi cele mai profunde Emoţii ale ei şi nu numai plăcerea resimţită la nivel fizic.

Ea atinge, mângâie, săruta, nu numai cu mâinile şi buzele. Ea te-atinge, te mângâie şi te sărută şi cu Sufletul ei… plin de căldură şi afectivitate….

Femeia evoluată nu iniţiază actul sexual doar pentru că are nevoie de “descărcare” la nivel fizic. Ci pentru că are nevoie de Conectare emotională cu partenerul ei. Are nevoie de atingeri, de mângâieri, care să-i atingă nu numai trupul, ci şi Sufletul.

Femeia evoluată adoră să facă sex, deoarece prin sexualitate ea îşi revarsă asupra partenerului său toată afecţiunea ei, tot dragul pentru el, toată pasiunea, toată senzualitatea şi tandreţea ei şi simte conectarea cu acesta la cel mai profund nivel..

Femeia evoluată nu priveşte sexul că pe ceva “mecanic”, simţit doar la nivel fizic, ci ca pe cel mai frumos lucru care se poate întâmpla între doi oameni şi care îi oferă cele mai profunde Emoţii…

În timpul actului sexual, femeia evoluată, nu cauta numai plăcerea ei si implinirea ei, ci caută ca prin atingerile, sărutările şi mângâierile ei, să-i ofere partenerului ei muuultă plăcere …dar şi muuuultă Emoţie si implinire…

Femeia evoluată este o femeie plină de Pasiune şi trăieşte sexualitatea ca pe ceva Deosebit…Ceva ce-i înfloreşte Trupul, dar totodata-i face să zâmbească SUFLETUL 🙂 ….

Tu cum vezi sexualitatea dragă femeie? E pentru tine ceva Deosebit, sau e ceva de ce îţi este ruşine şi nu-ţi dai voie s-o trăieşti la cel mai profund nivel, provocându-ţi astfel multă frustrare şi neîmplinire în plan relaţional şi emoţional? 🙂

– Fragment din cartea mea “Ghidul Femeii Fericite”- 

Zilele acestea cartea mea “Ghidul Femeii Fericite” poate fi achizitionata cu 40% PRET REDUS la DOAR 29 LEI !!!

PROFITA si tu de zilele acestea de REDUCERE si comandă cartea la tel 0724068328 sau direct de AICI

 

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen − eleven =