“Vreau să îţi propun ceva dragă femeie minunată: să începi să te Îndrăgosteşti, tare de tooot…de TINE. De tine în primul rând şi abia apoi de EL!

Căci cele mai “frumoase” şi mai atrăgătoare femei sunt cele Îndrăgostite de Ele! Cele care se iubesc cu tot sufletul lor, care se Respectă, se Valorizează şi se Apreciază. Cele care ştiu ce vor şi ce merită!

Iubeşte frumos, începând să te iubeşti in primul rând pe Tine şi abia apoi pe el.

Nu-l mai pune pe un piedestal pe EL, uitând mai tot timpul de tine şi de nevoile tale. Nu te mai strădui din răsputeri să-i îndeplineşti nevoile lui, lăsându-le pe ale tale deoparte ca şi când ale tale nu contează. Şi ale tale contează. Chiar foarte mult. Aşa că, cauta să-ţi îndeplineşti în primul rând nevoile şi dorinţele tale pentru a te putea simţi bine în pielea ta şi în viaţa ta. Pentru a te simţi Tu fericită.

Atunci când eşti tu mulţumită de tine şi de viaţa ta, atunci când te simţi fericită, cu siguranţă vei reuşi să-i îndeplineşti şi Lui nevoile şi să-l faci cu adevărat fericit.

O femeie neîmplinită, o femeie care nu este mulţumită de sine şi de viaţa sa, o femeie care nu-şi îndeplineşte nevoile şi dorinţele sufletului său, este o femeie nefericită care NU are cum să facă un bărbat să se simtă fericit şi împlinit. O femeie nefericita este o femeie cu o energie negativă, care-i transmite celuilalt nefericire, astfel îndepărtându-l.

Dacă vrei să ai lângă tine un EL fericit, atunci începe prin a te face în primul rând pe TINE fericită.

O femeie fericită este o femeie plină de energie pozitivă…şi de Iubire. Astfel, ea împrăştie în jurul ei această energie, atrăgând în viaţa ei iubire.

Femeia care se Sacrifica pe sine pentru EL, care îşi sacrifica fericirea ei pentru a Lui, îşi creează frustrare şi nefericire, astfel emiţând energii negative, care nicidecum nu vor atrage din partea Lui iubirea, ci mai degrabă respingerea.

Învaţă să te preţuieşti şi să te iubeşti mai mult dragă femeie minunată. Învaţă să te pui pe Primul Loc în viaţa ta, făcând tot ceea ce-si doreşte Sufletul tău şi îndeplinindu-ţi visurile. Nu mai renunţa la Tine pentru El.

Lângă o femeie fericită nu poate sta decât un bărbat fericit. Lângă o femeie nefericită nu poate sta decât un bărbat nefericit!

Fii Fericită TU şi astfel va fi şi EL fericit!

Nu uita că cele mai atrăgătoare femei pentru bărbaţi sunt femeile FERICITE. Fii una dintre ele! 🙂 “

– Fragment din carte mea “Ghidul Femeii Fericite”- 

PRET SPECIAL: DOAR 19,9 LEI !!!

Acum îţi poţi achiziţiona Cartea mea “Ghidul Femeii Fericite”cu DOAR 19,9 Lei REDUSA de la 49 lei . Profită şi tu de REDUCERE 🎁🎀🎉 şi comand-o la Tel ☎️ 0724068328 sau direct de AICI 

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Life Coach Camelia Şerban

Sursa foto: https://www.freepik.com/free-photo/girl-blouse_1429922.htm

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − 2 =