“Trebuie să te iubești pe TINE înainte să poți iubi pe altcineva. Când te accepți pe tine și te manifești așa cum ești, simpla ta prezență îi poate face pe ceilalți fericiți. Tu, ca oricare altă ființă din acest univers, merită Dragostea și Afecțiunea TA. ”

– Buddha –

 

Dragă femeie, nu mai fi doar Mamă, fii şi Femeie. Nu mai fi doar Soţie (iubită), fii şi Femeie. Nu mai fi doar omul de succes, fii şi Femeie!

Cea mai mare greşeală pe care o facem noi femeile, e aceea că ne Sacrificăm mai tot timpul Femeia din noi, pentru Mama din noi, pentru Soţia sau Iubita din noi, pentru omul de carieră din noi.

E absolut nevoie să învăţăm să fim în primul rând Femei. Să urmăm toate dorinţele FEMEII din noi.

Atunci când eşti doar Mama şi nu şi femeie, te simţi nefericită. Atunci când eşti doar iubita sau soţie, te simţi nefericită. Atunci când eşti doar omul de succes, te simţi nefericită.

Doar atunci când în primul rând eşti Femeie şi abia apoi joci celalalte roluri, te poţi simţi cu adevărat împlinită şi fericită. Trebuie să înveţi să fii Femeia-mama. Femeia-sotie. Femeia-om de succes. Întotdeauna, în primul rând Femeie. Pentru că tocmai de aceea te-ai născut să fii Femeie, pentru a trăi în acord cu FEMEIA din tine.

Prea multe femei trăiesc doar ca Mame, uitând că ele sunt şi Femei. Vă înţeleg, că doar de 10 ani numai asta am făcut şi eu, uitandu-ma pe mine ca Femeie :(. Dar acest lucru nu este ok. O femeie trebuie să înveţe să fie Femeie înainte de a fi mama. Să înveţe să se ocupe de ea – să se ingrijesca ca femeie, să-şi cumpere haine, accesorii şi produse de înfrumuseţare şi de întreţinere necesare unei femei îngrijite, şi nu să tot renunţe la ea pentru a le cumpăra numai copiilor cele necesare, să meargă în saloane sau centre de înfrumuseţare, la sala de sport, să relaţioneze cu prietenele ei, să iasă cu acestea şi să se distreze, să-şi trăiască hobby-urile şi pasiunile, să relaţioneze cu bărbaţii. Să facă tot ceea ce sufletul lor de femeie îşi doreşte.

Pentru a putea fi femei fericite, e absolut nevoie să învăţăm să trăim în primul rând ca Femeia din noi şi abia apoi să ne jucăm şi celalalte roluri.

O femeie cu adevărat atrăgătoare care radiază în jurul ei frumuseţe şi energie pozitivă, e aceea care în primul rând se iubeşte pe sine şi care are grijă de Femeia din ea.” 🙂

– Fragment din NOUA mea carte “Ghidul Femeii Fericite”- 

SUPER OFERTA: 1 Carte + 1 Carte GRATIS !!!

La comanda cărţii GHIDUL FEMEII FERICITE, primeşti CADOU din partea mea, cartea mea DĂ-ŢI ŞANSĂ LA O NOUĂ VIAŢĂ! Plăteşti doar 1 carte şi primeşti DOUĂ!

Comanda cartii si detalii la tel 0729278885 sau direct de AICI

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × one =