Pentru a ajunge să fii fericită cu tine însuţi şi să ai şi o relaţie de cuplu fericită, e obligatoriu că înainte să înveţi Iubirea faţă de Sine draga mea femeie. Să înveţi Respectul faţă de sine. Să înveţi Aprecierea şi Admiraţia faţă de sine. Să înveţi Preţuirea de sine şi valorizarea propriei persoane.

O femeie care nu se simte fericită cu Sine, nu se poate simţi cu adevărat fericită nici într-o relaţie de cuplu şi nici nu are cum să-şi facă partenerul de viaţă fericit. Iar o femeie poate începe să fie cu adevărat fericită abia în momentul în care începe să se Iubească pe Sine.

De aceea trebuie să înveţi să te Respecţi draga mea femeie. Să te respecţi TU pe tine în primul rând şi astfel vei trezi respectul faţă de tine şi în ceilalţi şi în partenerul tău. Nu mai permite nimănui să te trateze urât, fără lipsa de respect, să te agreseze verbal sau fizic, să te condamne tot continuu, să te judece, să te atace. NU păstra în jurul tău oameni şi parteneri de viaţă care te tratează cu lipsa de respect. Respectul faţă de tine ţi-l oferi atunci când începi să faci curăţenie în viaţa ta, selectând cu mare grijă oamenii care să facă parte din viaţa ta. Trasându-ţi Limite şi Graniţe sănătoase. Renunţă la cei care te tratează urât şi cu lipsa de respect şi alege să te înconjori de oameni care te tratează cu iubire, apreciere, susţinere, încurajare, respect, prietenie. Oameni de la care ai ce învaţa şi care te “ridică” şi te ajută să evoluezi. Şi nu de oameni care te “aruncă la pământ”.

Trebuie să înveţi să te Apreciezi şi să te Admiri pentru tot ceea ce eşti şi pentru tot ceea ce ai realizat şi realizezi zi de zi. Admiră-te pentru că eşti frumoasă (toate femeile sunt frumoase în felul lor). Admiră-te pentru că eşti mama şi ai dat Viaţă, ai răspândit viaţa pe Pământ. Admiră-te pentru jobul tău. Admiră-te pentru că eşti creativă şi pentru ceea ce creezi. Admiră-te pentru studiile tale. Admiră-te pentru absolut tot ceea ce faci. Cu siguranţă şi TU eşti o fiinţă Minunată la care se pot găsi muuulte lucruri de admirat. Trebuie doar să intri în străfundul tău şi să scoţi la suprafaţă tot Frumosul din Tine şi să începi să îl Admiri!

Învaţă să te Preţuieşti şi să te valorizezi draga mea femeie minunată. Cu siguranţă eşti o fiinţă valoroasă, ca oricare dintre noi. Eşti o fiinţă valoroasă şi numai pentru simplu fapt că te-ai născut Femeie. Femeile sunt fiinţe deosebite. Sunt Divine. Sunt atât de minunate pentru faptul că sunt fiinţe extrem de sensibile – calde, blânde, iubitoare, intuitive şi foarte înţelepte. Pentru că au capacitatea de a da Viaţă şi de a înmulţi lumea. Pentru faptul că au puterea de a naşte şi de a creşte copii. Pentru că au capacitatea de a iubi Necondiţionat. Deci draga mea, chiar ai pentru ce să te Preţuieşti şi să te valorizezi. Începe te rog frumos să o faci!

Învaţa Iubirea faţă de sine pentru că doar aşa vei putea începe să fii cu adevărat Fericită!

– Fragment din carte mea “Ghidul Femeii Fericite”- 

 Zilele acestea cartea mea “Ghidul Femeii Fericite” poate fi achizitionata cu 40% PRET REDUS la DOAR 29 LEI !!!

PROFITA si tu de zilele acestea de REDUCERE si comandă cartea la tel 0724068328 sau direct de AICI

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 17 =