O să încep acest articol cu un citat a lui Robin Williams care pe mine mă reprezintă în totalitate şi care sper să fie cât mai bine înţeles de cât mai multe femei, deoarece reprezintă un mare adevăr!

„Credeam că lucrul cel mai rău în viaţă care ţi se poate întâmpla este să rămâi singur. NU, nu e! Cel mai rău lucru în viaţă este să rămâi cu oameni care te fac să te simţi singur”!

 

 

Şi câtă dreptate are Robin Williams în aceste cuvinte minunate!

Din păcate, foarte multe femei trăiesc în compromisuri şi în ideea sacrificiului!

De ce?

Cel mai probabil din cauza educaţiei şi a credinţelor foarte greşite insuflate de părinţi, bunici, societate!

Foarte multe femei, din păcate, trăiesc abuzate de soţii sau iubiţii lor, atât fizic cât şi psihic!

Multe dintre voi dragi femei minunate, uitaţi cât sunteţi de minunate şi cât de mult valoraţi şi că meritaţi tot ce e mai bun şi mai frumos în această lume şi acceptaţi fel de fel de compromisuri şi faceţi fel şi fel de sacrificii, doar pentru că, credeţi că aşa se cuvine, că aşa se face, că aşa face o femeie adevărată….

Dar este greşit dragi femei minunate….se face cum vă doriţi VOI să faceţi şi NU cum vor sau cer alţii. Voi aveţi viaţa voastră de care sunteţi singurele responsabile şi de aceea trebuie să trăiţi exact aşa cum vă doriţi voi în sufletul vostru şi nu cum vor ceilalţi de la voi!

Multe dintre voi dragi femei sunteţi abuzate fizic, înjurate, nerespectate, şantajate emoţional de către partenerii voştri de viaţă şi din păcate, NU faceţi nimic în această privinţă. Acceptaţi toate aceste abuzuri doar pentru a nu-i dezamăgi pe cei care au alte aşteptări de la voi decât cele pe care vi le-aţi dori voi. Acceptaţi toate acestea şi pentru că aţi fost învăţate ca în viaţă e nevoie să te sacrifici şi să faci compromisuri pentru că o relaţie să funcţioneze cum trebuie!

Nimic mai greşit dragile mele femei minunante, nimic mai greşit!!!!O relaţie în care există abuzuri de orice natură, (fizică, psihică, verbală), chiar NU se poate numi relaţie de iubire, ci mai degrabă convieţuire!

Cele mai multe dintre voi care aveţi copii, acceptaţi genul acesta de relaţii „toxice”, găsindu-vă ca „scuză” copiii. Spuneţi că o faceţi pentru ei, ca pentru ei rămâneţi în aceste relaţii atât de toxice pentru voi. Spuneţi că, copiii voştri au nevoie de un tată şi că nimeni nu-l poate înlocui pe tatăl lor!

Însă acest lucru este greşit dragile mele!

Un copil care creşte într-o familie unde există abuzuri fizice, psihice, verbale, cu siguranţă nu va fi un copil prea fericit, iar pe viitor va dezvolta diverse probleme psihice. Voi nici măcar nu vă daţi seama şi aveţi impresia că le faceţi un bine copiilor voştri rămânând în aceste relaţii toxice, dar tot ce faceţi de fapt, e să-i faceţi foarte nefericiţi. Nici nu vă puteţi imagina cât de mult suferă copiii voştri când văd toate abuzurile la care sunteţi supuse de către partenerii voştri de viaţă!

NU le faceţi un bine dragile mele femei, ci un foarte mare rău, credeţi-mă pe cuvânt!

Multe dintre voi faceţi compromisuri şi rămâneţi în unele relaţii toxice în care sunteţi tratate foarte urât, în care nu vi se acorda mai deloc atenţie. În care mai tot timpul vi se vorbeşte urât şi nu sunteţi deloc respectate. În care nu sunteţi deloc apreciate, ci mai mult decât atât sunteţi tratate ca nişte servitoare. În care nu primiţi nici o vorbă bună, ci doar descurajări şi critici !

Şi toate acestea pentru că sunteţi poate, de foarte mulţi ani împreună şi v-aţi obişnuit aşa şi credeţi că aşa este normal să fiţi tratate, sau mai credeţi că NU veţi găsi altul mai bun, după cum spune şi vorba aia: „scapi de unul prost, dai de altul şi mai prost”!

Dar, nu este aşa dragile mele…chiar nu aveţi de ce să rămâneţi în genul acesta de relaţii toxice pentru nimic în lume!

În acest fel vă pierdeţi viaţa. Trăiţi doar ca să trăiţi. Însă, fără să simţiţi viaţa, ci trăiţi total nefericite!

Şi cine e de vină? Ei, bărbaţii care vă tratează atât de urât?

Păi NU dragile mele femei. Singurele vinovate sunteţi VOI pentru că ACCEPTAŢI!!!

Ei sunt ceea ce sunt şi cel mai probabil NU se vor schimba niciodată!

Deci, dacă speraţi la o viaţă mai bună alături de acest gen de bărbaţi, eu zic să vă luaţi gândul. Asta nu se va întâmpla niciodată. Un bărbat care te tratează cu lipsa de respect şi ba mai mult decât atât, te abuzează fizic, verbal şi te mai şi înşeală, clar NU TE IUBEŞTE. Deci, NU se va schimba niciodată pentru tine!

Singura care îşi poate schimba viaţa din una atât de tristă şi nefericită, în una FERICITĂ, eşti doar TU dragă femeie minunată!!!

NU mai aştepta să treacă timpul în speranţa că viaţa ta se va schimba, ci pune mâna şi schimba-ti-o SINGURĂ. Ia măsurile necesare pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa şi RENUNŢĂ la tot ceea ce-ţi face atât de RĂU!

Nici o femei NU merită abuzuri din partea bărbatului!

NU mai PERMITEŢI dragi femei să fiţi ABUZATE!

OPRIŢI-VĂ din a trăi în compromis şi cu sacrificii! OPRIŢI-I pe aceşti bărbaţi din a vă abuza, prin RENUNŢAREA la relaţiile acestea atât de toxice!

RENUNŢAŢI şi daţi-vă şansă la o nouă viaţă, alături de bărbaţi care vă iubesc cu adevărat, care va respecta, care vă încurajează şi vă apreciază pentru ceea ce sunteţi!

Şi EI chiar există dragile mele, credeţi-mă pe cuvânt! Există şi bărbaţi MINUNAŢI care ştiu să RESPECTE, să APRECIEZE şi să IUBEASCĂ femeia!!! Ţine doar de voi şi de alegerea voastră de a renunţa la bărbaţii toxici din viaţa voastră şi de a da şansa bărbaţilor minunaţi să intre în viaţa voastră şi să vă facă cu adevărat FERICITE, pentru că toate MERITAŢI!

Dragi femei minunate, fiţi EROINELE vieţii vostre şi NU VICTIMILE! Puterea de a face asta e doar în mâinile voastre!

– Fragment din cartea mea “Ghidul Femeii Fericite”- 

PRET SPECIAL: DOAR 19,9 LEI !!!

Acum îţi poţi achiziţiona Cartea mea “Ghidul Femeii Fericite”cu DOAR 19,9 Lei REDUSA de la 49 lei . Profită şi tu de REDUCERE 🎁🎀🎉 şi comand-o la Tel ☎️ 0724068328 sau direct de AICI 

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Life Coach Camelia Şerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − five =