“Învaţă să spui NU atunci când „NU” te reprezintă! Atunci când faci lucruri pe care NU ţi le doreşti, când accepţi lucruri care nu corespund cu ceea ce simţi şi îţi doreşti, atunci când NU spui ce simţi, atunci când faci fel şi fel de compromisuri, atunci când faci ceea ce alţii îşi doresc să faci şi NU ceea ce îţi doreşti tu, atunci când accepţi abuzuri emoţionale, verbale şi fizice, atunci când accepţi în viaţa ta oameni şi parteneri de viaţă pe care de fapt nu ţi-i doreşti în viaţa ta, ACUMULEZI nenumărate FRUSTRĂRI care îţi vor produce multă suferinţă, care vor duce la scăderea încrederii în sine şi a stimei de sine şi îţi vor crea o viaţă nefericită.

A spune „NU” atunci când simţi să o spui este o mare dovadă de CURAJ. A spune „NU” atunci când asta îţi doreşti, îţi va creşte enorm încrederea în tine şi astfel vei deveni mult mai puternică!

Aşadar, fă-ţi CURAJ şi spune „NU” ori de câte ori simţi să faci asta!

O femeie cu Încredere în sine, care se respectă şi se iubeşte pe sine ştie ce merită şi ştie să spună NU atunci când aşa simte!

Dragă femeie, învaţă să spui NU abuzului de orice fel, să spui NU oamenilor egoişti care caută doar să se folosească de tine!

Oamenilor falşi şi manipulatori care îşi caută doar interesele lor personale în tine — fără să ţină cont de ceea ce simţi tu. Oamenilor care caută doar să-ţi folosească trupul, neţinând cont că eşti o fiinţă sensibilă şi ai nevoie de Iubire şi Respect. Oamenilor care caută să te şantajeze emoţional!

Nu accepta copromisuri care îţi amărăsc sufletul, doar pentru că îţi doreşti să te simţi iubită şi îţi doreşti şi tu un partener!

Din păcate, multe femei acceptă compromisuri care le aduc foarte muuuultă suferinţă şi nu ştiu să spună NU, doar pentru că au nevoie să se simtă iubite!… Dar cei care te tratează cu lipsa de respect, care îşi caută interesele lor în tine şi nu ţin cont de ceea ce ai tu nevoie sau ceea ce simţi, nu te vor face niciodată să te simţi iubită după cum îţi doreşti tu, dragă femeie minunată.

Caută Respectul de Sine, dragă femeie minunată şi nu îţi bate joc de tine doar pentru o fărâmă de iubire!

Mulţi te vor amăgi cu vorbe frumoase doar pentru a te manipula şi pentru a se putea folosi de tine după cum îşi doresc ei, dar tu caută să le observi şi Faptele. Nu te lăsa impresionată prea uşor de vorbe până nu observi că vorbele lor sunt urmate şi de fapte!

Cine îşi doreşte o relaţie fericită cu tine, îţi oferă totul şi nu doar fărâme de iubire sau jumătăţi de măsură!

Fii bună cu tine însăţi şi oferă-ţi singură Iubirea de care ai nevoie, respectându-te suficient de mult încât să spui NU oamenilor care nu caută să te facă fericită ci îţi aduc doar suferinţă!

Iubeşte-te şi respectă-te, dragă femeie minunată… Tu meriţi tot ce e mai bun!”

– Fragment din cartea mea “Ghidul Femeii Fericite”- 

Acum iti poti achizitiona cartea GHIDUL FEMEII FERICITE cu DOAR 29 lei cu 40% REDUCERE!!! Profita si tu de Promotie si citeste cartea!

Comanda cartii se poate face la tel 0724068328 sau direct de AICI

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten − 5 =