O femeie „deşteaptă” este o femeie căreia viaţa i-a scos în cale numeroşi oameni şi i-a dat destule situaţii dificile şi lecţii de viaţă, încât să o ajute să se „deştepte” şi ea 🙂 !

După părerea mea, nu te naşti deşteaptă, ci devii. Devii în urma experienţelor tale de viaţă!

O femeie deşteaptă este o femeie cu o frumuseţe interioară deosebită – caldă, blândă, iubitoare, dar şi foarte înţeleaptă!

O femeie deşteaptă nu cauta să-şi supună partenerul de cuplu, făcând pe şefă şi fiind avidă de putere. Ea a învăţat că bărbatul trebuie respectat, că e nevoie să-i permită să-şi manifeste bărbăţia şi nu să i-o suprime!

O femeie deşteaptă ştie că într-o relaţie de cuplu „puterea” nu are ce cauta. Unde exista nevoia de putere, nu poate exista iubire. Astfel, femeia deşteaptă nu îşi aduce în relaţia de cuplu calităţile ei „masculine”, comportându-se bărbăteşte. Ea ştie că nu poate supune un bărbat şi nici nu îşi doreşte asta.

De ce şi-ar dori să o facă, când e atât de frumos să simţi că bărbatul de lângă tine e bărbat şi nu doar o fiinţă slabă şi supusă. Nu ştiu vouă, dar mie niciodată nu mi-au plăcut bărbaţii care tot timpul spun: ”da dragă mea, cum vrei tu; cum spui tu draga mea; etc”!

În concepţia mea, un bărbat adevărat ştie să spună nu atunci când „nu” îl reprezintă. Da…uneori ”nu” este fascinant de frumos pentru că înseamnă autenticitate 🙂 !

O femeie deşteaptă e suficient de înţeleaptă încât să ştie să Tacă atunci când este cazul. Ştie să nu pună paie pe foc atunci când între parteneri există un conflict. Ştie că uneori micile certuri în cuplu sunt inevitabile, de aceea,  ştie să le accepte şi să treacă peste ele, fără a insista, punând şi ea cât mai multe paie pe foc. Uneori e nevoie, pur şi simplu, să taci când celălalt e într-o stare nu tocmai potrivită pentru o discuţie constuctiva şi să reiei discuţia când amândoi parteneri sunt într-o stare de calm, iar femeia deşteaptă a învăţat această lecţie!

Femeia deşteaptă nu fuge de iubire. Da, e adevărat…o fi trecut şi ea prin situaţii grele şi uneori i-ar veni să fugă de iubire, dar a învăţat că fugind de iubire, nu va scăpa de ea şi că alungând la nesfârşit bărbaţii din viaţa ei, nu se va simţi mai fericită şi mai împlinită ca femeie. A învăţat că experienţele trecutului nu se repetă dacă ea alege să nu se mai repete şi că există bărbaţi frumoşi şi minunaţi cu care ar putea fi fericită, astfel a învăţat să-şi înfrunte temerile şi să permită iubirii să-şi facă loc în viaţa ei  🙂 !

Femeia deşteaptă nu se poate simţi atrasă decât de bărbaţi deştepţi. Nu poate fi impresionată de situaţii financiare, romantisme, CV-uri pompoase, de bărbaţii atotcuceritori. Pentru ea, un bărbat deştept este acela care îi demonsteaza calitatea fiinţei lui, frumosul sufletului său, inteligenta şi înţelepciunea minţii sale –  şi toate acestea prin Fapte.

Femeia deşteaptă nu se aruncă imediat în relaţii doar de „amorul artei”, din dorinţa de a nu se simţi singură şi de a spune şi ea că este într-o relaţie. Ea alege uneori perioade mai lungi sau mai scurte de Singurătate, pentru a se pune pe sine în ordine şi pentru a nu mai repeta la nesfârşit Greşelile trecutului.

Alege ca înainte să se entuziazmeze prea tare de o nouă relaţie, să cunoască mai bine omul cu care ar putea să se însoţească şi toate acestea pentru că a învăţat că oamenii, la începutul unei relaţii, îşi arata doar latura lor pozitivă, dar în realitate cu toţii avem şi o latură mai puţin frumoasă pe care o descoperim mai târziu şi nu la început . Tocmai de aceea, ea caută să cunoască omul exact aşa cum este el, cu bune şi cu rele, şi apoi să decide dacă poate accepta şi latura mai puţin frumoasă a celuilalt şi să meargă mai departe acceptându-l pe acesta în toată imperfecţiunea lui.

Femeia deşteaptă ŞTIE să fie feminină. Ştie că un comportament „bărbătesc” este lipsit de farmec şi că e nevoie, chiar dacă are un caracter puternic, să nu-şi implice în relaţie aceste “calităţi”, ci să permită sensibilităţii şi frumosului ei să curgă în relaţie!

O femeie deşteaptă ştie că feminitatea implica simplitate şi senzualitate şi nicidecum vulgaritate. De aceea, femeia deşteaptă nu recurge la gesturi vulgare pentru a se face remarcată. Ştie că pentru a cuceri un bărbat deştept, NU e nevoie să se expună „pompos” şi vulgar şi că orice bărbat deştept cauta frumosul sufletului, al minţii şi al unui fizic simpatic şi îngrijit şi nu vulgar!

O femeie deşteaptă ştie să Ofere…..Să ofere iubire, să ofere prietenie, să ofere bunătate ,blândeţe, sprijin şi cât mai multă armonie, dar ştie şi să Primească tot ceea ce bărbatul ei vrea să-i ofere. Ştie că un bărbat adevărat se simte foarte fericit când îşi face femeia fericită oferindu-i tot ce îşi doreşte el. Femeia deşteaptă ştie că trebuie să ofere, dar şi sa primească!

O femeie deşteaptă e acea femeie care ştie să-şi folosească şi Înţelepciunea!

– Fragment din cartea mea “Ghidul Femeii Fericite”- 

SUPER OFERTA! DOAR 19,9 LEI !!!

Acum îţi poţi achiziţiona Cartea mea “Ghidul Femeii Fericite”cu DOAR 19,9 Lei REDUSA de la 49 lei . Profită şi tu de REDUCERE 🎁🎀🎉 şi comand-o la Tel ☎️ 0724068328 sau direct de AICI 

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Life Coach Camelia Şerban

Sursa Foto: https://www.freepik.com/free-photo/business-woman-fancy-outfit_4202875.htm

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × one =