Sunt oameni de care ne “legăm” noi singuri şi oameni de care ne “leagă” Dumnezeu. Mulţi dintre cei de care ne “legăm” singuri, sunt oameni minunaţi, dar majoritatea lor sunt doar oameni “lecţii de viaţă”, alături de care “călătorim” o perioadă – mai lungă sau mai scurtă – în funcţie de cât avem de învăţat din interacţiunea cu ei. Să fim recunoscători pentru ei, pentru că şi ei au un rol deosebit de important în viaţa noastră dar mai ales în Evoluţia noastră.

Cei de care ne leagă Dumnezeu sunt oameni care fac parte din “Familia Sufletului nostru”. Oameni de care Sufletul nostru are nevoie neîncetat. Oameni de care nu ne putem “dezlipi” niciodată definitiv, orice s-ar întâmpla. Oameni pe care îi iubim “necondiţionat”, pe care-i iertăm cu mult mai mare uşurinţă, şi la care ne întoarcem tot mereu . Sunt oameni de care sufletele noastre sunt “cusute” cu firul iubirii veşnice . Aceştia sunt părinţii, fraţii, bunicii, copiii, soţul/soţia sau oamenii cu care avem copilaşi. Între aceste fiinţe există o atât de puternică legătură spirituală, încât nimeni şi nimic nu poate rupe această legătură. Nici timpul, nici distanţă, nici certurile, nici greşeală, nici răutăţile celorlalţi, nici spiritele întunecate… absolut nimeni şi nimic. Pentru că Dumnezeu a unit aceste Suflete cu cel mai înalt scop, spre binele lor cel mai înalt. Ele vor fi mereu unite, se vor sprijini şi îşi vor dărui iubire infinită până la final.

Aceştia sunt “Oamenii Sufletelor noastre” – Suflete pe care sufletele noastre le iubesc cel mai mult şi lângă care se simt cel mai împlinite şi mai fericite.

Fericirea adevărată constă în a fi alături de aceşti oameni ai Sufletelor noastre în călătoria Vieţii şi de a împărtăşi cu ei orice bucurie. Abia atunci când avem alături Oamenii Sufletelor noastre, avem TOTUL! Căci clipa-n lipsa lor e rece…oricâte lucruri materiale am ajunge să obţinem…

Cel mai mult în viaţa contează Oamenii de care Sufletele noastre sunt legate de către Dumnezeu. Alături de aceştia, orice încercare a vieţii pare mai uşoară. Alături de aceştia viaţa ne zâmbeşte mult mai mult! 🙂

 

 SUPER OFERTA !!!!!

ACUM, la comanda Pachetului “Daruieste-ti Bucurie” cu cele 4 carti ale mele, primesti o CARTE de-a mea in valoare de 49 lei CADOU !!! Platesti DOAR 3 carti si le primesti pe toate patru! 

Mai multe detalii despre  Pachetul cu cartile mele poti vedea AICI  . Pachetul pot fi comandate la telefon 0735640840 sau direct de AICI

 

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × three =