Foarte mulţi copii, din păcate, trăiesc nefericiţi în familii toxice şi astfel, ajung la maturitate să aibă fel şi fel de probleme de natură psihică (depresii, anxietate etc.)!
Ei sunt obligaţi de părinţii lor să trăiască într-un mediu total nepotrivit pentru dezvoltarea lor normală — adică în familii toxice — unde nu există iubire între părinţi, nu există respect, nu există apreciere, nu există susţinere şi încurajare, unde există foarte multe certuri, reproşuri, abuzuri fizice şi psihice, ură, duşmănie etc.!

Cum ar putea un copil, care trăieşte într-o astfel de familie, să se dezvolte normal din punct de vedere psihic? Cum ar putea un astfel de copil să se simtă fericit? Cum ar putea un astfel de copil să ajungă un adult sănătos psihic — cu o încredere în sine crescută, cu o stimă de sine ridicată, cu iubire faţă de sine?…Din păcate, aşa ceva e imposibil!

Pentru ca un copil să ajungă să se dezvolte normal din punct de vedere psihic, e absolută nevoie să trăiască într-o familie unde există ARMONIE, respect, apreciere, încurajare, susţinere, devotament, înţelegere şi iubire între părinţii săi!
Din păcate, foarte multe femei rămân lângă partenerii lor, deşi între ei nu există armonie, iubire, resprect, ci din contră, foarte multe certuri, abuzuri, lipsa de iubire etc., doar de „dragul copiilor”, astfel sacrificându-şi viaţă şi fericirea pentru copiii lor, crezând că astfel îşi fac copiii fericiţi!

Dar acest lucru nu este adevărat, dragi mame. Voi doar credeţi că sacrificându-vă liniştea, fericirea şi viaţa pentru copiii voştri, îi faceţi fericiţi, dar tot ce faceţi de fapt, e să-i faceţi foarte nefericiţi, şi în viitor, când vor deveni adulţi, să dezvolte fel şi fel de probleme de natură psihică!

Un copil NU are cum să se simtă fericit într-o familie unde există multe certuri, scandaluri, abuzuri fizice şi psihice, unde nu există iubire şi înţelegere între părinţi! Un astfel de copil, nu are cum să se simtă altfel, decât, foarte nefericit!

Am întâlnit multe femei care gândesc aşa: „Rămân cu el doar pentru copil. Nu contează că nu-l mai iubesc şi nu ne mai înţelegem deloc, ba chiar nu ne mai suportăm, dar fac sacrificiul de a rămâne cu el pentru copilul meu, pentru a-l face fericit. Nu vreau ca, copilul meu să nu aibă o familie completă. Nu vreau ca, copilul meu să fie nefericit!”

Trist, dar din păcate atât de adevărat!!!

Foarte multe femei rămân în familii TOXICE, având genul acesta de credinţe atât de greşite şi de toxice pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor lor!

Dragi femei, voi cele care aveţi genul acesta de credinţe atât de greşite, aflaţi că nu e bine ce faceţi. Că nu e sănătos pentru copiii voştri. Că, de fapt, nu vă faceţi astfel copiii fericiţi, ci doar foarte foarte nefericiţi şi îi determinaţi să devină adulţi cu probleme de natură psihică!

Aflaţi că sacrificiul pe care îl faceţi pentru ei, nu numai că e în zadar, dar mai e şi foarte toxic pentru copiii voştri!!!

Un copil simte când părinţii lui nu se iubesc. Un copil suferă intens când părinţii lui se ceartă, se abuzează psihic sau fizic, nu se susţin, nu se înţeleg sau chiar se urăsc. Deci, înţelegeţi faptul că nu îi faceţi un bine copilului vostru atunci când alegeţi să rămâneţi în relaţii toxice (lipsite de iubire, apreciere, susţinere, respect, înţelegere etc.) doar pentru el, ci din contră, îi faceţi un foarte mare rău. Pur şi simplu, îl obligaţi şi-l condamnaţi la Suferinţă!
Un copil se poate simţi fericit doar lângă doi părinţi care se iubesc, se respectă, se apreciază, se susţin şi se înţeleg!

Doar într-o familie în care există iubire şi armonie între părinţi, un copil se poate simţi fericit şi se poate dezvolta normal!

Aşadar, dragile mele, nu vă mai sacrificaţi viaţă şi fericirea, crezând că îi faceţi copilului vostru un bine!

Dacă vreţi să-i faceţi un bine cu adevărat copilului vostru, atunci căutaţi să fiţi fericite!

Renunţaţi la relaţiile cu partenerii toxici în care vă simţiţi nefericite şi vă faceţi şi copiii atât de nefericiţi. Nu va mai tot sacrificaţi, pentru că o faceţi în zadar, ci daţi-vă şansa unor relaţii sanatoase, în care şi copiii voştri se vor dezvolta normal şi se vor simţi fericiţi, chiar dacă părinţii lor nu sunt împreună! Copiii au nevoie de armonie între oamenii alături de care trăiesc, fie ei sau nu părinţii lor naturali!

Copiii sunt fericiti doar lângă părinţi fericiti!

Aşadar, cauta să fii o mama fericita şi astfel îţi vei face şi copilul fericit!

– Fragment din NOUA mea carte “Ghidul Femeii Fericite”- 

1 Carte + 1 Carte GRATIS !!!

La comanda cărţii GHIDUL FEMEII FERICITE, primeşti CADOU din partea mea, cartea mea DĂ-ŢI ŞANSĂ LA O NOUĂ VIAŢĂ! Plăteşti doar 1 carte şi primeşti DOUĂ!

Comanda cartii si detalii la tel 0724068328 sau direct de AICI

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 − one =