Dragă femeie, lasă reproşul, critica şi judecata la o parte. Lasă cicăleala. Lasă-ţi deoparte tonele de pretenţii exagerate pe care le ai de la bărbatul tău. Căută să-l accepţi aşa cum este, în toată imperfecţiune lui. Cu siguranţă, şi bărbatul tău are o parte Minunată în el, de care de altfel te-ai îndrăgostit odată, dar pe care tu nu vrei s-o mai vezi, pentru că insişti să te concentrezi pe defectele lui, în loc să te concentrezi pe ceea ce are el mai frumos în el.

Căută să descoperi Frumosul din el. Căută să-l Apreciezi pentru tot ceea ce face bun, şi nu să-i reproşezi tot ceea ce face „rău”. Căută să-l Admiri. Să-l Preţuieşti. Căută să-l încurajezi şi să-l susţii. Căută să-l înţelegi când îţi greşeşte şi nu să-l critici şi să-i reproşezi greşelile.

Nu se va corecta pentru că-i Reproşezi greşelile. Se va corecta când se va simţi Înţeles şi acceptat cu tot cu greşelile lui. Nu te aştepta să nu greşească niciodată. E şi el om totuşi, şi e supus greşelii ca oricare dintre noi. Nu te aştepta să facă totul numai cum îţi doreşti tu. Are şi el o viaţă, care îi aparţine, şi are dreptul să facă lucrurile în stilul lui, după cum îşi doreşte. Respectă-i libertatea de a FI. Nu-i impune tu cum să fie. Iubeşte-l aşa cum este el, pentru că aşa e autentic. Dacă vrei un “clovn” lângă tine, atunci ia-ţi unul. Dar nu-ţi obliga bărbatul să devină “clovnul” tău. Asta nu este iubire.

Cauta să-i fii cea mai bună Prietenă, că de asta are nevoie de la tine, şi nu “duşmanul” care îl aşteaptă acasă în fiecare zi să-i mai reproşeze câte ceva, să-l mai critice puţin, sau să-l mai cicălească. Bărbatul tău are nevoie de Admiraţia şi Aprecierea ta, de Pretuirea ta, de înţelegerea ta, de încurajarea şi sutinerea ta. Într-un cuvânt, are nevoie de tine să-l IUBEŞTI.

Iubeşte-ţi frumos bărbatul, şi astfel îţi va răspunde cu aceeaşi monedă 🙂 !

– Fragment din cartea mea “Ghidul Femeii Fericite”- 

 Zilele acestea cartea mea “Ghidul Femeii Fericite” poate fi achizitionata cu 40% PRET REDUS la DOAR 29 LEI !!!

PROFITA si tu de zilele acestea de REDUCERE si comandă cartea la tel 0724068328 sau direct de AICI

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five − two =