“Dacă nu poţi sta lângă un om când îi este GREU, nu ai dreptul să stai lângă el nici când îi este Bine”

– Paulo Coelho –

Cel mai mult şi cel mai mult în viaţă avem nevoie de Oameni, în special de Oamenii dragi nouă (prieteni, părinţi, copii, partener de viaţă etc), atunci când ne este Greu. Atunci când trecem prin perioade mai dificile de viaţă,fie suferim de un episod depresiv, fie ne confruntăm cu o boală fizică, fie avem probleme în carieră sau financiare, fie avem probleme în relaţia romantică, fie suntem foarte obosiţi sau trecem prin perioade de stres mai accentuat, etc…

Când trecem prin greutăţi, avem neapărat nevoie de Oameni aproape. Astfel, depăşim cu o mult mai mare uşurinţă situaţiile mai dificile din viaţa noastră.

De ce? Deoarece suntem fiinţe Relaţionale. Dumnezeu ne-a creat în aşa fel încât să avem nevoie unul de celălalt. Suntem configuraţi neurobiologic să “depindem” oarecum de relaţionarea cu ceilalţi. Atunci când eşti singur şi treci prin perioade dificile de viaţă, toate acestea sunt resimţite de tine într-un mod mult mai “tragic”. Însă, dacă ai aproape oameni dragi, atunci aceeaşi situaţie ţi se pare mult mai uşor de depăşit.

Din păcate, în ziua de azi, exista si oameni care se indeparteaza de tine în momentele tale mai dificile de viaţă. Unii se îndepărtează când treci prin aşa ceva, deoarece, spun ca, emiţi o “vibraţie negativă”. Deoarece NU mai eşti o companie tocmai plăcută.

Acest lucru NU mi se pare deloc Ok. Şi ştiţi de ce? Tocmai pentru că ştiu cum funcţionează psihicul uman şi ştiu că omul are cea mai mare nevoie de ceilalţi în momente GRELE din viaţa lui, atunci când emite “vibraţii negative” şi NU în momentele lui bune, NU atunci când este ZEN. Atunci când omul este Zen, în momentele lui bune, poate bine mersi să stea şi singur. Dar atunci când omul vede totul în “negru” el chiar are NEVOIE de oamenii dragi alături de el. Are nevoie să se simtă iubit de aceştia. Are nevoie să se simtă important pentru ei. Să se simtă îngrijit şi protejat de aceştia. Să simtă că acestora le Pasă de el.

Când un membru al unei familii suferă de depresie, psihologul îi sfătuieşte pe ceilalţi membri ai acesteia să-i ofere celui în suferinţa cât mai multă Iubire şi sprijin, pentru că iubirea, atenţia şi sprijinul acestora îl va ajuta pe acesta să se vindece cu o mai mare uşurinţă. Oamenii care se simt iubiţi trec mai uşor peste depresie şi nu numai. Trec mai uşor peste orice boală sau problemă de viaţă.

Deci dragii mei, căutaţi să vă înconjuraţi de oameni care vă sunt alături mai ales la GREU. Aceştia sunt cu adevărat valoroşi. Acestora chiar le pasă cu adevărat de voi şi vă iubesc sincer. Cei care se îndepărtează când sunteţi mai “negativisti” sau aveţi zile sau perioade mai proaste de viaţă, nu cred că merită să facă parte din viaţa voastră. Oamenii cu adevărat valoroşi, care ne iubesc cu adevărat, sunt aceia care ne sunt alături mai ales la GREU.

E foarte uşor să-ţi evaluezi oamenii din viaţa ta. E suficient să observi care îţi sunt alături la greu şi care nu. După cum spune şi Paulo Coelho, doar cei care îţi sunt alături şi la GREU, au ce cauta în viaţa ta, la Bine 🙂 !

Cu toţii avem perioade dificile, pentru că aşa e viaţa. Cu toţii suntem uneori suferinzi şi negativişti. Absolut cu toţii. Cei care NU ne “plac” şi atunci când trecem prin aceste perioade şi se îndepărtează de noi, sunt PRIMII la care NOI trebuie să învăţăm să RENUNŢĂM. Aceştia NU sunt pe deplin sinceri cu noi şi nici nu ţin prea mult la noi.

Oamenii care te iubesc, îţi sunt alături şi la bine şi la GREU! Aceştia NU te lăsa niciodată, orice ar fi. Aceştia nu uita de tine când eşti la greu. Îşi fac timp pentru tine şi îţi dau măcar un telefon sau îţi scriu un mesaj oricât ar fi de ocupaţi ca să vadă dacă est bine şi dacă te pot ajuta cu ceva.

Fiţi foarte atenţi la oamenii din viaţa voastră. Alegeţi să vă înconjuraţi de Oameni care vă sunt alături mereu – la Bine, dar mai ales la GREU ! Doar aceştia merită să facă cu adevărat parte din viaţa voastră!

 SUPER OFERTA 💝 la TOATE cele 5 cărţi ale mele 😍

DOAR 19,9 lei FIECARE

Dacă nu ţi-ai achiziţionat încă cărţile mele📚📘📖, te anunţ cu drag că începând de azi în perioada 25.03.19 -31.03.19📆 îţi poţi achiziţionata TOATE cele 5 cărţi ale mele cu 60% REDUCERE la SUPER PREŢUL de doar 19,9 lei FIECARE

Profită şi TU de perioada de REDUCERE 🎁🎀🎉 şi achiziţionează-ţi oricare carte vrei tu dintre cele 5 pe care le am sau pachetul cu TOATE🤘 cele 5 📖 dacă nu le-ai citit încă !!!

Comanda cărţilor se poate face la Tel☎️ 0724068328, sau direct de AICI  

Dacă îţi place conţinutul acestui articol şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Life Coach Camelia Şerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × three =