Te anunţ cu drag ca tocmai am lansat NOUA mea carte “Iubesc să ne Iubim” – un Ghid de Educaţie Relaţională, care îţi poate fi de mare ajutor şi ţie în construirea unei relaţii mai frumoase, mai fericite şi mai sănătoase. Citeşte mai jos un fragment din ea: 

 

“Salvarea noastră nu vine din “interior”.Ea se împlineşte când suntem IUBIŢI şi OCROTIŢI de ceilalţi”

– Dr. Herville Hendrix –

Fie că ne place sau nu acest lucru, fie că vrem sau nu să acceptăm, acesta este adevărul. Pur şi simplu avem nevoie de ceilalţi, pentru a ne Vindeca de rănile noastre emoţionale şi pentru a fi Fericiţi. Suntem fiinţe Relaţionale şi niciodată nu ne vom putea simţi fericiţi singuri. Niciodată nu ne vom fi autosuficienţi, oricât de mult unii dintre noi vor să creadă asta.

Încă de la naştere, Creierul nostru a învăţat că pentru a Supravieţui şi pentru a avea o stare de bine, avem nevoie de mama (sau de cineva) care să ne ÎNGRIJEASCĂ – să ne hrănească, să ne spele, să ne protejeze, să ne ofere afecţiune, să ne ocrotească etc etc, astfel că ajunşi la maturitate, el vede lumea tot în acest mod – adică, pentru a ne simţi bine, avem nevoie de cineva care să facă anuminte lucruri pentru noi ca să ne simţim protejaţi, iubiţi şi fericiţi.

În realitate, noi suntem configuraţi neurobiologic pentru a căuta alinarea în relaţii. Ori de câte ori ne simţim rău sau simţim că ne este foarte greu, căutăm în mod inconştient Alinarea în alţi oameni. Căutam oameni care să ne asculte, să ne înţeleagă, să ne îmbrăţişeze şi să ne aline suferinţa.

Cu adevărat, ne putem simţi fericiţi doar RELAŢIONÂND. Relaţiile sunt cel mai important aspect al vieţii noastre. Oamenii dragi nouă sunt cei mai importanţi pentru starea noastră de bine şi fericire, dar şi pentru sănătatea noastră fizică.

Acordaţi o mai mare importanţă relaţiilor voastre! Căutaţi să le faceţi să fie cât mai frumoase, deoarece ele sunt cele care vă aduc cea mai multă bucurie şi împlinire sufletească!”…

Citeşte mai departe în NOUA mea carte “IUBESC SĂ NE IUBIM” pe care tocmai am lansat-o, mai multe informaţii foarte importante despre cum să-ţi construieşti o relaţie mai frumoasă şi mai Sănătoasă! Mai multe detalii despre carte poţi vedea dând clik AICI !!!

– Fragment din NOUA mea carte IUBESC SĂ NE IUBIM –

Noua mea carte “Iubesc să ne iubim” poate fi comandată la nr Tel 0724068328 sau direct de aici AICI

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three + 12 =