Te anunţ cu drag ca tocmai am lansat NOUA mea carte “Iubesc să ne Iubim” – un Ghid de Educaţie Relaţională, care îţi poate fi de mare ajutor şi ţie în construirea unei relaţii mai frumoase, mai fericite şi mai sănătoase. 

Citeşte mai jos un fragment din ea iar daca te simti ajutat de el te invit cu drag sa citesti TOATA cartea: 

 

“Învaţă întotdeauna să-ţi comunici Nemulţumirile atunci când cei dragi ţie te supăra (soţ, iubit, prieten, etc), chiar cu riscul că acestora nu le va plăcea ceea ce le vei spune. E foarte important să exprimi în cuvinte ceea ce te nemulţumeşte, altfel, fiecare nemulţumire neexprimată se va “depune” în Subconsientul tău sub formă de Frustrare, iar în timp vei strânge atât de multe frustrări care se vor transforma în RESPINGERE faţă de persoana care te-a supărat şi la un moment dat nu îţi vei mai dori să relaţionezi cu ea şi va fi mult mai greu să poţi repara relaţia cu ea şi cu atât mai greu să o menţii!

Chiar dacă celuilalt nu-i va plăcea când îţi vei exprima o nemulţumire şi cel mai probabil se va simţi stânjenit sau inconfortabil, totuşi acest lucru îi va fi foarte folositor în a te CUNOAŞTE mai bine, în a şti care îţi sunt limitele, în a şti ce îţi doreşti sau nu-ţi doreşti tu de la el, în a înţelege ce îţi place sau nu-ţi place să facă, iar dacă chiar îi pasă cu adevărat de tine nu se va supăra, ci va căuta să-şi repare greşelile şi pe viitor să nu mai repete aceleaşi greşeli care te pun pe tine într-o situaţie neplăcută sau te fac să te simţi neplăcut!

Cei potriviţi ţie, care ţin la tine sau te iubesc, nu se vor supăra când îţi vei exprima o nemulţumire, chiar dacă exprimarea nemulţumirii tale îi vă făcea să se simtă inconfortabil, ci vor ţine cont de ea şi vor căuta să îndrepte lucrurile, pentru că ţin cu adevărat la relaţia voastră şi îşi doresc ca ea să dureze şi să evolueze frumos.

Ceilalţi care se vor supăra şi nu vor face nimic să îndrepte lucrurile, nu contează. Ei nu sunt potriviţi pentru tine. Oamenii potriviţi nouă cauta să relaţionăm frumos şi sănătos, deci îşi vor recunoaşte greşelile faţă de noi şi vor căuta să le îndrepte pentru că, chiar ţin la noi şi vor să ne facă fericiţi…

Însă, e foarte important să-ţi exprimi nemulţumirile într-un mod Frumos şi nu sub formă de critică, reproş sau ameninţare!

 

Exprimarea nemulţumirilor într-o relaţie este ESENŢIALĂ pentru evoluţia frumoasă şi sănătoasă a unui cuplu (sau a oricărui tip de relaţie). Exprimarea nemulţumirilor ne ajută să ne cunoaştem mai bine unul pe celălalt şi să ştim ce anume să facem sau să nu mai facem în continuare. Exprimarea nemulţumirilor atunci când acestea apar, mai degrabă salvează o relaţie decât o distrug, atunci când relaţia e una bazată pe iubire, aprecire şi respect reciproc.

Aşadar, dacă îţi doreşti o relaţie frumoasă şi de durată, învaţa să-ţi exprimi nemulţumirile atunci când acestea apar, sau să accepţi nemulţumirile partenerului tău atunci când acesta ţi le împărtăşeşte şi să ţii cont de ele ca pe viitor să faci lucrurile în favoarea fericirii omului tău drag!” ….

Citeşte mai departe în NOUA mea carte “IUBESC SĂ NE IUBIM” pe care tocmai am lansat-o, mai multe informaţii foarte importante despre cum să-ţi construieşti o relaţie mai frumoasă şi mai Sănătoasă! Mai multe detalii despre carte poţi vedea dând clik AICI !!!

– Fragment din NOUA mea carte IUBESC SĂ NE IUBIM –

Noua mea carte “Iubesc să ne iubim” poate fi comandată la nr Tel 0724068328 sau direct de aici AICI

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 6 =