“De fiecare dată când eşti tentat să reacţionezi cum o faci de obicei, întreabă-te dacă vrei să fii prizonierul trecutului sau un pionier al viitorului”

– Deepak Chopra –

 

Te anunţ cu drag ca tocmai am lansat NOUA mea carte “Iubesc să ne Iubim” – un Ghid de Educaţie Relaţională, care îţi poate fi de mare ajutor şi ţie în construirea unei relaţii mai frumoase, mai fericite şi mai sănătoase.

Citeşte mai jos un fragment din ea iar daca te simti ajutat de el te invit cu drag sa citesti TOATA cartea: 

“Cei mai mulţi oameni nu se despart pentru că nu se mai iubesc. Cei mai mulţi se despart pentru că pur şi simplu nu ştiu să Relaţioneze sănătos. Din păcate nimeni nu ne învaţă cum să facem asta, astfel că preluăm în mod automat de mici copii Tiparele de relaţionare de la părinţii noştri. Altfel spus, preluam felul în care mama se comporta cu tata şi felul în care tata se comporta cu mama şi apoi când creştem mari ne comportam la fel şi noi în relaţiile noastre de cuplu. Suntem aproape “copia fidelă” a părinţilor noştri în modul în care relaţionam cu partenerul de viaţă. Dacă eşti bărbat, te comporţi cu partenera ta cam la fel cum se comporta tatăl tău cu mama ta. Dacă eşti femeie, te comporţi cu partenerul tău cam cum ai văzut că se comporta mama ta cu tatăl tău….

Astfel ca, dacă părinţii noştri nu au avut comportamente prea frumoase unul faţă de celălalt în perioada timpurie a vieţii noastre, cam la fel vom face şi noi cu partenerii noştri de cuplu când creştem mari – vom adopta cam acelaşi tip de comportament…

E foarte important pentru partenerii unui cuplu să-şi OBSERVE cu mare atenţie comportamentele fata de partenerul său şi să caute să privească în trecut şi să le asocieze cu cele ale părinţilor lor. Dacă acestea corespund şi nu sunt comportamente tocmai “frumoase”, e absolut nevoie să devenim CONŞTIENŢI că aceste Tipare de comportament sunt preluate de la părinţii noştri şi că ele nu ne sunt deloc benefice, ba chiar sunt toxice pentru relaţia noastră de cuplu, şi să lucrăm la noi înşine până reuşim să renunţăm la ele!

E absolut nevoie să învăţăm cum să relaţionăm sănătos şi nu cum am văzut la părinţii noştri… “

Citeşte mai departe în NOUA mea carte “IUBESC SĂ NE IUBIM” pe care tocmai am lansat-o, mai multe informaţii foarte importante despre cum să-ţi construieşti o relaţie mai frumoasă şi mai Sănătoasă! Mai multe detalii despre carte poţi vedea dând clik AICI !!!

– Fragment din NOUA mea carte IUBESC SĂ NE IUBIM –

Noua mea carte “Iubesc să ne iubim” poate fi comandată la nr Tel 0724068328 sau direct de aici AICI

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 − 9 =