Te anunţ cu drag ca tocmai am lansat NOUA mea carte “Iubesc să ne Iubim” – un Ghid de Educaţie Relaţională, care îţi poate fi de mare ajutor şi ţie în construirea unei relaţii mai frumoase, mai fericite şi mai sănătoase.

Citeşte mai jos un fragment din ea iar daca te simti ajutat de el te invit cu drag sa citesti TOATA cartea: 

 

“Ne trebuie CURAJ ca să fim Fericiţi”

– Karen Blixen –

Exact. Chiar aşa e…

Din păcate, de cele mai multe ori ajungem să fim nefericiţi tocmai pentru că ne lipseşte CURAJUL. Curajul de a face lucrurile NECESARE pentru fericirea noastră: Curajul de a spune un “te iubesc” sau “îmi doresc să fiu cu tine” atunci când simţim sau ne dorim asta, din teamă de a nu ni se Împărtăşi sentimentele şi de a nu fi Respinşi. Ne lipseşte curajul de a spune un “iartă-mă” sau “îmi pare rău”, din teamă de a nu fi iertaţi. Curajul de a spune “mi-e atât de dor de tine”. Curajul de a spune “nu vreau să te pierd”. Ne lipseşte curajul de a “face primul pas spre inima celuilalt”. Curajul de a ne lua inima-n dinţi şi de a face tot ce e nevoie pentru a fi cu omul mult iubit sau de a nu-l pierde.

Ne lipseşte curajul de a ne implica prea mult emoţional, astfel că, ne construim fel de fel de ziduri care să ne protejeze de suferinţă, nefiind conştienţi de faptul că tocmai aceste ziduri ne provoacă suferinţă, datorită faptului că ne refulam emoţiile şi nu ne dăm voie să iubim cu toată inima…

Ne lipseşte Curajul, da…Ne lipseşte curajul de a IUBI…

Ne lipseşte curajul de a iubi şi a fi Fericiţi…Căci fără iubire, fericirea NU există…

Citeşte mai departe în NOUA mea carte “IUBESC SĂ NE IUBIM” pe care tocmai am lansat-o, mai multe informaţii foarte importante despre cum să-ţi construieşti o relaţie mai frumoasă şi mai Sănătoasă! Mai multe detalii despre carte poţi vedea dând clik AICI !!!

– Fragment din NOUA mea carte IUBESC SĂ NE IUBIM –

Noua mea carte “Iubesc să ne iubim” poate fi comandată la nr Tel 0724068328 sau direct de aici AICI

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four + 3 =