Un lucru extrem de important pe care trebuie să-l învăţăm cu toţii pentru a ne menţine SĂNĂTOŞI şi FERICIŢI, e acela de a ne DESHIDE SUFLETUL, de a învăţa să SPUNEM tot ce simţim şi avem pe suflet celorlalţi. E foarte foarte important să avem pe cineva cui să-i comunicăm tot ceea ce NE MACINA cât şi bucuriile şi reuşitele noastre. Sufletul nostru, pentru a se menţine SĂNĂTOS şi fericit, are tot mereu nevoie de EXPRIMAREA a ceea ce SIMTE (de împărtăşirea cu cineva), de ELIBERARE EMOŢIONALĂ, iar prin comunicarea directă cu cineva de încredere a tot ceea ce avem pe suflet (prieten foarte bun, partener de viaţă, părinte, frate etc, psiholog, terapeut, life coach, preot etc) eliberăm emoţiile, fie ele pozitive sau negative, astfel făcându-ne un mare bine, acest lucru ducând la SĂNĂTATEA noastră psihică dar şi fizică.

Oamenii ÎNCHIŞI în ei, care NU COMUNICĂ nimănui TRĂIRILE LOR INTERIOARE, ci le “ŢIN ÎN EI”, doar pentru ei, sunt oameni mult mai nefericiţi, mai deprimaţi şi care dezvoltă în timp diferite boli psihice, dar şi fizice GRAVE. Asta se întâmplă pentru că nu facem ELIBERAREA EMOŢIONALĂ la momentul în care avem nevoie să o facem (adică nu spunem ceea ce simţim celorlalţi), ci mai degrabă REPRIMAM ceea ce simţit crezând că totul va trece, însă, din păcate, lucrurile nu se întâmplă aşa – în realitate toate aceste emoţii ale noastre reprimate NU dispar niciodată după cum credem noi ci se “depun” în Mintea Nostra Subconştientă, unde formează “o Bombă cu ceas” care la un moment dat, mai devreme sau mai târziu, va EXPLODA, din păcate, într-o Boală psihică sau fizica, posibil chiar foarte gravă, său accident, în funcţie de emoţiile reprimate adunate. NU e doar o teorie psihologică dragii mei. Acesta este deja un adevăr studiat şi demonstrat ştiinţific !

De aceea dragii mei dragi, vă rog eu frumos din suflet, cei care sunteţi închişi în voi, căutaţi să vă deschideţi sufletul în faţa celorlalţi şi spuneţi-le tot ceea ce simţiţi, spuneţi-le TRĂIRILE voastre INTERIOARE (orice aţi avea de spus – plăcut sau mai puţin plăcut) pentru a vă ELIBERA EMOŢIONAL.

Aduceţi-vă mereu aminte că ELIBERAREA a ceea ce SIMŢIM e OBLIGATORIE pentru SĂNĂTATEA NOASTRĂ fizică şi psihică, precum şi pentru fericirea noastră, iar aceasta se produce numai în momentul în care COMUNICĂM ceea ce SIMŢIM !!!

Spuneţi dacă simţiţi să spuneţi cuiva “te iubesc”….

Spuneţi dacă simţiţi să spuneţi cuiva “sunt foarte supărat pe tine pentru că…”,

Spuneţi “m-a durut enorm când mi-ai făcut aia…”….

Spuneţi “îmi pare rău pentru că ţi-am greşit şi te-am rănit”….

Spuneţi “te iubesc şi nu vreau să ne despărţim deşi avem probleme. Hai să căutăm să ni le rezolva. NU vreau să te pierd. NU vreau să trăiesc fără tine….”

Spuneţi “deşi m-ai rănit, am ales să caut să te înţeleg după putintele mele şi să te iert…” etc etc

SPUNEŢI orice simţiţi celor din viaţa voastră. Şi până reuşiţi să faceţi asta, pentru că ştiu că e foarte greu şi e nevoie de muncă şi exerciţiu mult, dacă nu puteţi să le spuneţi celor în cauză, căutaţi măcar să spuneţi cuiva de încredere – prieten foarte bun, partener de viaţă, părinte, frate etc, Psiholog, Terapeut, Life coach, Preot etc etc. Iar dacă simţiţi că pur şi simplu NU vă puteţi deschide nicicum sufletul, şi nu puteţi face eliberarea emoţională, atunci apelaţi cu ÎNCREDERE la un Psiholog, Life Coach, Terapeut, Psihoterapeut – cu siguranţă ei vă vor ajuta enorm să învăţaţi să faceţi asta şi să şi reuşiţi, pentru că sunt specializaţi pe aşa ceva !

Aşadar dragii mei, în concluzie, căutaţi tot mereu să faceţi ELIBERAREA SUFLETULUI de emoţii – atât pozitive cât şi negative, pentru că doar AŞA veţi putea trăi o viată fericită şi în mod special SĂNĂTOASĂ  🙂 !

Tu ai descoperit cele 5 Carti ale mele???

 Acum costa DOAR 19,9 LEI oricare, REDUSE de la 49 lei 🔝Intra ➡️ AICI si vezi detalii despre ele. Comanda-ti cartea DORITA la Tel ☎️ 0724068328, sau de AICI si bucura-ti Sufletul 😍💕 💖📖

Dacă ţi-a placut şi ţi-a fost de ajutor acest articol şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să-l DISTRIBUI mai departe !

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Life Coach Camelia Şerban

Sursa Foto: https://www.freepik.com/free-photo/happy-woman-enjoying-idyllic-nature-celebrating-freedom-rising-her-arms_3937846.htm

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 − one =