De ce uneori ne dă câte-o problemă grea sau vreo boalăm mai grea unuia dintre parteneri astfel încât fericirea din cuplu ne este curmata instantaneu?

Să fie oare pentru că viaţa e nedreaptă şi ne pedepseşte aşa aiurea şi nu vrea să fim fericiţi în dragoste? Sau să fie faptul că viaţa cauta să ne arate că iubirea dintre parteneri e una foarte puternică, frumoasă, sinceră şi adevărată, astfel încât poate trece peste absolut orice?

NU dragii mei. Viaţa nu e nedreaptă şi nici NU ne pedepseşte vreodată pentru absolut NIMIC, nici măcar prin situaţiile foarte grele din cuplu (cum ar fi de exemplu îmbolnăvirea neaşteptată a unuia dintre parteneri). Acestea sunt doar ŞANSE pe care ni le dă viaţa pentru a ne întări relaţia de cuplu, prin a ne exprima şi mai mult iubirea unul faţă de celălalt, prin a ne arăta cât de mult ne preţuim unul pe celălalt, prin a ne arăta cât de mult contam unul pentru celălalt, prin a ne arăta că suntem alături unul de celălalt în orice situaţie oricât de grea ar fi ea şi că suntem dispuşi să trecem prin absolut orice cu celălalt de mână. Deşi aceste situaţii sunt foarte grele uneori, ele ne sunt necesare în evoluţia spre o relaţie mai solidă, mai frumoasă, mai fericită, precum şi mai plină de iubire decât până acum. Ele sunt o şansă de la viaţa pentru a CREŞTE iubirea dintre noi şi a o face şi mai frumoasă şi mai fericită, şi nicidecum o curmare de la fericire a cuplului…

Iubirea adevărată, sinceră, puternică şi curata dintre oamenii frumoşi este despre la bine, dar mai ales despre la GREU. Aceştia depăşesc cu bine împreună, ţinându-se tot mereu de mână, inclusiv cel mai mare GREU din cuplu. Şi asta vrea să ne arate viaţa cu astfel de situaţii 🙂 !

NU vă speriaţi de situaţiile grele pe care vi le dă viaţa în cuplu. Ele sunt normale. Sunt doar Şanse spre a creşte iubirea vostra şi mai mare. Luptaţi împreună, de mână, cu ele şi într-un final, totul va fi BINE. Iubirea voastră va creşte mai mare şi mai frumoasă, iar în cuplu va curge şi mai multă linişte, înţelegere şi fericire. La fel ca şi în viaţă, şi în relaţiile de cuplu, tot “răul” e spre bine… 🙂

Dacă ţi-a placut şi ţi-a fost de ajutor acest articol şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să-l DISTRIBUI mai departe !

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Life Coach Camelia Şerban

Sursa Foto:https://www.freepik.com/free-photo/beautiful-couple-home_3825875.htm

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 1 =