O credinţă foarte greşită pe care o au foarte muuuulti oameni e aceea cum că majoritatea Oamenilor sunt “răi”, egoişti, că se gândesc doar la ei şi că nimeni nu te-ar ajuta la Greu….

Această credinţă este însă foarte greşită şi le sabotează foarte mult viaţa tuturor celor care cred în ea. În realitate, există foarte foarte muuuulti oameni buni, cu suflete minunate care imediat îţi sar în ajutor când ai nevoie, dar datorită credinţei acesteia greşite, cei care cred în ea, tot ce fac e să atragă în viaţa lor celălalt tip de oameni “egoişti”.

În momentul în care începi să-ţi schimbi Credinţa aceea Greşită despre oameni şi începi să crezi că există şi muuuulti oameni MINUNAŢI care imediat îţi sar în ajutor când ai nevoie şi nu numai din cealalata categorie, vei începe şi să-i atragi în viaţa ta pe aceşti oameni minunaţi, care să-ţi fie aproape la greu şi să te ajute.

Aşa credeam şi eu că există mai mulţi oameni “răi” şi egoişti, dar viaţa mi-a dat o Lecţie de viaţă zdravănă, prin care să mă determine să renunţ la această credinţă atât de greşită în care credeam şi care îmi sabota viaţa şi-mi atrăgea în viaţa mea numai oameni nepotriviţi şi egoişti. Viaţa m-a învăţat că atunci când te confrunţi cu o situaţie foarte grea, EXISTĂ o mulţime de Oameni MINUNAŢI care îţi sar imediat în ajutor şi ar face orice ca să te ajute să-ţi fie bine. Mi s-a părut un “miracol” 🙂 !

Mă confruntam cu o situaţie foarte grea şi chiar aveam mare nevoie de foarte mult ajutor şi de cât mai mulţi oameni MINUNAŢI în jurul meu care să mă ajute cu rezolvarea problemele mele. Iar apoi “miracolul” s-a produs: Dintr-o dată au apărut foarte mulţi oameni doritori să facă orice pentru mine pentru a-mi depăşi problemele şi pentru a avea parte de cât mai puţine greutăţi şi supărări.

A fost pentru mine un mare “woooooooooooooou…..” “palma” primită de la Viaţa =D . Mi-am spus: “Ce proastă eşti draga mea. Toată viaţa ai crezut că eşti singură şi că oamenii nu sunt dispuşi să te ajute. Nahh vezi de ce ţi se întâmplă asta? Trebuia DOAR să încetezi să crezi în stupiditatea asta şi să-ţi dai voie să VEZI că există şi foarte foarte mulţi oameni MINUNAŢI care de abia aşteaptă să-ţi fie alături la greu şi care ar face orice pentru tine şi pentru a te ajuta 🙂 !”

Aşadar dragii mei, NU mai continuaţi să credeţi aceasta stupiditate cum că majoritatea oamenilor sunt răi şi egoişti, ci căutaţi să credeţi că majoritatea oamenilor sunt buni, iubitori şi săritori, şi veţi vedea că aşa va fi. Universul va începe să scoată în calea vostra exact oamenii aceia minunaţi de care aveţi nevoie….

E nevoie doar să-ţi schimbi Gândirea că mai apoi aspecte ale vieţii tale să se schimbe radical în bine… 🙂

Dacă ţi-a placut şi ţi-a fost de ajutor acest articol şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să-l DISTRIBUI mai departe !

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Life Coach Camelia Şerban

Sursa Foto: https://www.freepik.com/premium-photo/red-heart-ball-stress-reliever-foam-ball-red-heart-shape-woman-hand-gift-valentine-s-day_3192441.htm

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen − 13 =