A începe un nou drum ne poate crea disconfort şi multe temeri, dar doar atunci când îndrăznim să urmăm NOI drumuri, putem evolua, putem trăi mai frumos şi mai fericiţi şi ajunge acolo unde ne dorim de fapt!

Mulţi dintre noi nu îndrăznim să începem un nou drum din teamă de a nu greşi sau de a nu suferi şi îl punem pe acel ”DACĂ” înainte.

Ne spunem: ”dacă nu o să reuşesc”, ”dacă nu mă iubeşte”, ”dacă nu o să merga între noi”, ”dacă o să pierd…” , ”dacă nu o să fie bine aşa…”, ”dacă voi suferi…”etc…Dacă, dacă şi iar dacă…… şi uite aşa punem o barieră între noi şi ceea ce ne dorim!

Dar nu putem obţine ceea ce ne dorim decât dacă renunţăm la acest ”dacă” şi ÎNDRĂZNIM să RISCĂM şi să mergem pe drumul pe care ni-l dorim, Încrezatori că totul va fi bine! E mai bine să nu reuşeşti decât să trăieşti toată viaţa cu REGRETE că nici măcar nu ai încercat!

Aşadar, fii curajos şi ÎNDRĂZNEŞTE să RIŞTI şi să mergi pe drumul pe care îţi doreşti! Îndrăzneşte să o iei oricând de la capăt ca şi când nu ai avea nimic de pierdut!

Lasă-l pe ”dacă” la o parte şi insistă să crezi că totul va fi bine şi vei reuşi să fii mult mai fericit pe drumul pe care îţi doreşti să mergi, decât pe cel pe care ai fost deja şi nu te-a dus acolo unde ţi-ai fi dorit!

Nu-ţi fie teamă, păşeşte cu încredere înainte!

John Maxwell spunea:

“Uneori, chiar și cel mai mic pas în direcția potrivită poate fi cel mai Mare pas din viața ta! Mergi pe vârfuri dacă trebuie, dar fă pasul! “

… şi are perfectă dreptate 😉 !

EXERCIŢIU:

Ca şi exerciţiu, îţi recomand ca timp de minim o săptămână, să te OBSERVI şi să vezi de câte ori iti spui “DACĂ” din teamă de a Risca !

Începe ca încet încet să-ţi faci curaj şi să-ţi asumi Riscuri, renunţând la a-l pune pe “Dacă…” în faţă ca scuză pentru a nu face anumite lucruri ! În timp vei prinde tot mai mult curaj şi vei renunţa la “Dacă…” tot mai mult 🔝

– Fragment din NOUA mea Carte 📖🎀“Vindecă-ţi Viaţa” 🌺 Manual cu Exerciţii Practice 📖🎀 –

ACUM o poti comanda si TU de ➡️ AICI sau la tel 0724068328 iar livrarea ei se va face de vineri incolo Mai multe detalii despre carte poti vedea ➡️ AICI

Dacă ţi-a placut şi ţi-a fost de ajutor acest continut al cartii şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să-l DISTRIBUI mai departe !

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Life Coach Camelia Şerban

Sursa foto: https://www.freepik.com/free-photo/young-girl-dancing-with-confetti_1172543.htm

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen + 10 =