joi, iulie 25, 2019

Dă-ţi şansa la o nouă viaţă şi învaţă şi TU să trăieşti mai fericit pentru ca meriți!

În urmă cu 5 ani am suferit o mare pierdere, a tatălui meu, pierdere căreia nu am ştiut să-i fac fata şi care mi-a creat un episod depresiv. Deşi această pierdere a fost atât de grea şi mi-a adus atât de multe lupte interioare şi suferinţe, azi ştiu că a fost şi lucrul care mi-a schimbat RADICAL viaţa în BINE!…Ştiu, e greu de crezut că situaţiile foarte grele prin care trecem au şi o latură pozitivă, dar ele chiar au şi am învăţat asta pe propria-mi piele !

Confruntându-mă cu această stare de depresie, am apelat la serviciile unui medic psihiatru care mi-a prescris anumite medicamente antidepresive, dar mi-a făcut şi unele recomandări de schimbări pe care ar fi trebuit să le fac în viaţa mea!

Am urmat o perioadă destul de scurtă tratamentul deoarece o voce din interiorul meu urla foarte tare la mine spunându-mi:  ”Camelia, salvarea ta, vindecarea ta, precum şi schimbarea vieţii tale în bine, depinde doar de TINE. Nimeni nu poate face cu adevărat ceva pentru a te vindeca de starea depresivă în care te afli şi nici nu te poate ajuta să trăieşti o viaţă fericită, decât TU ÎNSUŢI….. Puterea e în mâinile TALE….. Doar TU poţi face asta!….CAUTA în INTERORUL TĂU răspunsurile. Caută, cauta şi iar cauta răspunsuri şi viaţa ta garantat se va schimba în bine! ”

… Şi aşa am şi făcut dragii mei. Mi-am ascultat VOCEA INTERIOARĂ şi am început să acord o mai mare importanţă Puterii mele interioare! Am început să CAUT răspunsuri la muuulte întrebări care mă frământau, am început să mă uit mai mult în interiorul meu, să caut să aflu CINE  sunt EU, să mă CUNOSC mai bine şi să aflu cine vreau să devin şi unde vreau să ajung!

Şi astfel am pornit pe drumul Dezvoltării mele personale. Am început să CAUT răspunsuri la toate întrebările mele, începând să citesc enorm de mult. Am citit sute de cărţi de psihologie, spiritualitate, dezvoltare personală etc şi am învăţat enorm de multe lucruri la care nici nu m-aş fi putut gândi vreodată dacă nu le-aş fi citit!

Sutele de cărţi pe care le-am citit m-au ”crescut MARE” şi m-au ajutat să-mi vindec sufletul şi mintea. M-au ajutat enorm să-mi schimb tiparele mentale greşite, introduse în mintea mea de ceilalţi (părinţi, scoala, religie, societate etc) şi care nu erau deloc în favoarea mea, ba mai mult decât atât îmi distrugeau viaţa şi îmi creau starea de depresie în care mă aflam.

Am înţeles că doar CUNOAŞTEREA îţi poate schimba cu adevărat viaţa în BINE şi că pentru a trăi o viaţă frumoasă şi fericită, cu cât mai multe împliniri pe toate planurile vieţii tale, e absolut nevoie să te EDUCI sau sa te AUTOEDUCI!

Am înţeles că pentru a trăi frumos, fiecare om ar trebui să se ocupe cu PRIORITATE de Dezvoltarea sa PERSONALĂ!

DĂ-ȚI ȘANSA LA O NOUĂ VIAȚĂ!

Aşadar, dă-ţi şi TU şansa la o Noua Viaţă şi ACHIZIŢIONEAZĂ-ŢI Cartea şi te asigur că NU vei regreta!

Cartea DĂ-ŢI ŞANSA LA O NOUĂ VIAŢĂ o poti comanda si la nr. de telefon 0735640840!

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

După 5 ani de studiu şi cercetare, am reuşit să devin cu totul un alt om, cu o nouă Minte, de învingător – mult mai inteligentă şi mai înţeleaptă. Sufletul meu sa vindecat de toate suferinţele inutile pe care am înţeles că mi le-am creat singura din lipsa CUNOAŞTERII!

Am înţeles însfârşit ca Suferinţa ne poate fi un foarte bun ÎNVĂŢĂTOR atunci când alegem să o vedem aşa şi să căutăm răspunsuri pentru eliminarea ei din viaţa noastră!

Am înţeles că suferinţa este o ALEGERE şi că dacă dobândeşti toate cunoștintele necesare de care omul are nevoie pentru a trăi o viaţă frumoasă, NU vei mai experimenta suferinţa!

În acest proces de 5 ani al Dezvoltării mele personale, am învăţat enorm de multe lucruri care m-au ajutat să-mi construiesc o NOUĂ VIAŢĂ – una mult mai frumoasă şi mai fericită şi lipsită de suferinţe inutile!

În urma acestor ani de studiu intens şi de dezvoltare personală, mi-am descoperit şi adevărata vocaţie – acea de Life Coach. Azi, în Cabinetul meu de Consiliere pe care mi l-am deschis, practic cu multă bucurie şi dedicaţie profesia de Life-coach şi sprijin cu mult drag oameni cu diverse probleme de viaţa pe care îi ghidez în schimarea vieţii lor în bine!

Toate aceste experienţe de viaţă şi cunoştinţe pe care le-am dobândit în ultimii 5 ani de studiu şi cercetare, au dus la scrierea Primei mele cărţi DĂ-ŢI ŞANSA LA O NOUĂ VIAŢĂ , în care am scris cele mai IMPORTANTE lucruri pe care orice om trebuie să le CUNOASCĂ şi să le aplice în viaţa sa, pentru a-şi schimba RADICAL viaţa în bine!

Toţi aceşti paşi de urmat pe care i-am descris în Carte, au fost experimentaţi de mine şi au dat roade foarte pozitive în viaţa mea, şi care, dacă îi înveţi şi îi aplici şi tu în viaţa ta, te asigur draga omule că te vor ajuta enorm la schimbarea vieţii tale în bine!

DĂ-ȚI ȘANSA LA O NOUĂ VIAȚĂ!

Aşadar, dă-ţi şi TU şansa la o Noua Viaţă şi ACHIZIŢIONEAZĂ-ŢI Cartea şi te asigur că NU vei regreta!

Cartea DĂ-ŢI ŞANSA LA O NOUĂ VIAŢĂ o poti comanda si la nr. de telefon 0735640840!

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Cartea DĂ-ŢI ŞANSA LA O NOUĂ VIAŢĂ am structurat-o în 7 Capitole:

Capitolul 1 - CUNOAŞTE-TE PE TINE ÎNSUŢI!

În acest capitol am scris cât este de important să te cunoşti pe TINE însuţi, să ştii cine eşti acum şi unde vrei de fapt să ajungi şi am introdus şi un exerciţiu care te va ajuta să te cunoşti mai bine, să-ţi depistezi calităţile şi abilităţile şi să ţi le dezvolţi astfel încât să îţi construieşti o viaţă de succes şi să-ţi depistezi şi defectele care te trag în jos şi nu te lasa să evoluezi şi care, este absolut necesar să ţi le recunoşti şi să începi să faci ceva pentru a scăpa de ele!

Capitolul 2 - IMAGINEA DE SINE ŞI IUBIREA DE SINE

În acest capitol îţi explic ce este Imaginea de sine şi Iubirea de sine, şi cât de important este să ai o imagine de sine pozitivă şi să te iubeşti pe tine însuţi pentru a putea trăi o viaţă fericită!

Doar oamenii care au o Imagine de Sine pozitivă şi care se Iubesc pe sine pot trăi frumos şi fericiţi!

În acest capitol îţi prezint şi ce anume trebuie să faci ca să-ţi construieşti o Imagine de sine Pozitivă şi ce trebuie să faci ca să înveţi să te Iubeşti pe tine însuţi!

Capitolul 3 - ÎNCREDEREA ŞI STIMA DE SINE

 Stima de sine se referă la modul în care ne evaluăm pe noi înşine. Cât de „buni” ne considerăm, cât de mult ne apreciem şi cât de mult ne respectăm.

Stima de sine pozitivă este sentimentul de autoapreciere şi de încredere în forţele proprii.

Oamenii cu stimă de sine scăzută se simt nevaloroşi şi au trăiri emoţionale negative, de cele mai multe ori cauzate de experienţe negative.

Pentru a trăi o viaţă frumoasă şi cu cât mai multe reuşite pe toate planurile vieţii tale, este esenţial să ai un nivel ridicat al încrederii în sine şi stimei de sine!

În acest capitol iţi prezint câţiva paşi importanţi cu ajutorul cărora să-ţi creşti încrederea şi stima de sine şi astfel să trăieşti o viaţă mult mă fericită şi cu cât mai multe reuşite!

Capitolul 4 - ÎNGRIJEŞTE-ŢI MINTEA ŞI EDUC-O SĂ GÂNDEASCĂ POZITIV!

În acest capitol îţi explic cum funcţionează Mintea ta şi cât de important este să-ţi construieşti o Minte care să gândească POZITIV. Îţi prezint şi câţiva paşi foarte importanţi de urmat pentru construirea unei Gândiri POZITIVE!

Doar schimbâdu-ţi GÂNDIREA îţi vei schimba VIAŢA în bine !

 

„Nu putem rezolva problemele noastre, folosind aceeași GÂNDIRE pe care am avut-o atunci când le-am creat!”

— Albert Einstein —

Marea noastră problemă cu care ne confruntăm majoritatea este GÂNDIREA noastră foarte greşită.

NU suntem noi vinovaţi pentru gândirea pe care o avem, deoarece, cea mai mare parte a ei provine din educaţia noastră din copilărie, însă suntem vinovaţi de faptul că ÎNCĂ o ÎNTREŢINEM, deşi ea NU ne ajută deloc, ba mai mult decât atât, ne face foarte mult rău şi ne ţine pe loc, oprindu-ne din evoluţie.

Dacă vei urma pasii descrişi în acest capitol, cu siguranţă îţi vei cosntrui o gândire mult mai frumoasă şi mai pozitivă şi totodată o viaţă mai reuşită!

Capitolul 5 - ÎNGRIJEŞTE-ŢI SUFLETUL

Acest capitol te va ajuta să înveţi cum să-ţi îngrijeşti SUFLETUL învăţând să:

 • ierţi
 • să laşi Trecutul în urma ta
 • să renunţi la a te autocompătimi
 • să renunţi la grijile tale
 • să renunţi la miile de aşteptări pe care le ai şi care îţi atrag după sine foarte multe dezamăgiri
 • învăţând să practici Acceptarea
 • învăţând să-ţi alegi cu mare grijă Oamenii care vrei să facă parte din viaţa ta!

Capitolul 6 - ÎNŢELEGE VIAŢA

Acest capitol te va ajuta să înţelegi mai bine VIAŢA:

 • Să înţelegi că viaţa ta exterioară este doar REFLEXIA lumii tale interioare
 • Că fiecare om pe care îl întâlneşti îţi este un Învăţător şi fiecare situaţie pe care o întâmpini îţi este o Lecţie de viaţă.
 • Vei înţelege că oamenii pe care îi atragi în viaţa ta deţin părţi din tine.
 • Vei învăţa să înţelegi mesajele Sufletului tău
 • Vei învăţa cum să priveşti viaţa din Unghiul potrivit, astfel încât situaţiile de viaţă cu care te confrunţi să nu ţi se mai pară atât de grele şi să le poţi depăşi cu succes!

Capitolul 7 - ATITUDINEA ŞI MENTALITATEA ÎNVINGĂTORILOR

În acest capitol îţi prezint cele două tipuri de mentalităţii ale oamenilor: de victima şi de învingători. Citind acest capitol vei putea depista ce fel de mentalitate ai tu – de victima sau de învingător şi dacă ai o mentalitate de victima, vei învăţa cum anume să ţi-o schimbi în una de Învingător!

 „Nimic nu-i poate opri pe oamenii cu o atitudine POZITIVĂ. Nimic nu-i poate ajuta pe cei cu o mentalitate GREŞITĂ !” 

— Thomas Jefferson —

În viaţă, ATITUDINEA ta face DIFERENŢA !

Există două ATITUDINI cu care omul poate întâmpina viaţa: aceea de ÎNVINGĂTOR sau aceea de VICTIMĂ!

Cel care adopta o atitudine de ÎNVINGĂTOR vede tot mereu oportunităţile de evoluţie care îi ies în cale, chiar şi în situaţiile mai dificile de viaţă. Nu îşi plânge de milă când trece prin situaţii dificile, ci caută să se automotiveze. El nu se aşteaptă să i se întâmple doar ce e „de bine”, ci ştie că tot ce i se întâmplă e „de bine”, deoarece ştie că orice situaţie de viaţă, oricât de dificilă ar fi ea, îi este de fapt o LECŢIE care îl va ajuta să evolueze!

Cel care adoptă o atitudine de VICTIMĂ, îşi plânge tot mereu de milă, condamnă viaţa şi consideră că viaţa sau ceilalţi sunt de vină pentru lipsurile şi eşecurile sale.

Caută tot mereu să dea vina pe ceilalţi atunci când i se întâmplă ceva, evitând să-şi asume RESPONSABILITATEA pentru ceea ce i se întâmplă. E preocupat tot mereu de bârfă, critică şi judecăţi, în loc să se preocupe de evoluţia sa personală. Caută tot mereu susţinere şi ajutor din partea celorlalţi, nesimţindu-se în stare să se descurce singur.

În loc să se automotiveze atunci când trece prin situaţii dificile de viaţă, caută să se victimizeze pentru a atrage asupra sa milă şi ajutor!

DĂ-ȚI ȘANSA LA O NOUĂ VIAȚĂ!

Aşadar, dă-ţi şi TU şansa la o Noua Viaţă şi ACHIZIŢIONEAZĂ-ŢI Cartea şi te asigur că NU vei regreta!

Cartea DĂ-ŢI ŞANSA LA O NOUĂ VIAŢĂ o poti comanda si la nr. de telefon 0735640840!

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Cum te va ajuta această Carte?

Această carte te va AJUTA să:

 • Te cunoşti mai bine pe TINE însuţi
 • Să înveţi să te IUBEŞTI, să te PREŢUIEŞTI, să te RESPECŢI mai mult pe tine însuţi
 • Să-ţi construieşti o Imagine de sine POZITVA
 • Să înveţi să ai o mai MARE Încredere în sine
 • Să-ţi creşti Stima de sine
 • Să-ţi construiesi o Minte şi o GÂNDIRE POZITIVĂ
 • Să înveţi să IERŢI și să laşi TRECUTUL în urma ta
 • Să înveţi să alegi cu mare grijă OAMENII care să facă parte din viaţa ta
 • Să înţelegi mai bine VIAŢA – să înţelegi de ce ţi se întâmplă anumite lucruri şi totodată sa inveți să priveşti viaţa dintr-un unghi pozitiv
 • Vei putea depista ce fel de mentalitate ai şi vei învăţa să-ţi construieşti o Mentalitate de ÎNVINGĂTOR
 • Să scapi de o mare parte a Suferinţelor tale inutile
 • Să înveţi să-ţi construieşti o NOUĂ viaţă mai frumoasă şi mai fericită

Citeste GRATUIT capitolul 6 ”Intelege viata” din Carte

Introdu adresa ta de email mai jos si vei primi GRATUIT pe email continutul capitolului

[wysija_form id=”2″]

Fragment din capitolul 6 al carții:

”Atragem în viaţa noastră oamenii care deţin părţi din noi !

„NU atragi ceea ce VREI! Atragi ceea ce EŞTI”  — Dr.Wayne W.Dyer —

Adevărul e că niciun om pe care îl atragem în viaţa noastră NU este „nepotrivit” dacă ALEGEM să-l privim ca pe un învăţător, ca pe un om care a apărut în viaţa noastră pentru a ne învaţa o lecţie de viaţă.

Unii oameni vin în viaţa noastră şi ne aduc cu ei multe bucurii şi multă fericire, iar alţii ne aduc multă suferinţă şi tristeţe. Dar, dacă alegem să-i luam ca pe nişte simple lecţii de viaţă şi să apreciem ceea ce avem de învăţat în urma întâlnirii cu aceşti oameni, nu ne vom umple de amărăciune, ură, mânie şi alte emoţii negative şi ne va fi mult mai uşor să-i iertăm.

Dar să vedem de ce îi atragem în viaţa noastră pe acei oameni care ne provoacă suferinţă, durere, tristeţe, care ne abuzează şi care nu ne iubesc.

NU atragem în viaţa noastră oamenii pe care ni-i dorim, ci pe aceia care ne reprezintă, pe aceia care deţin părţi din noi. Atragem în viaţa noastră ceea ce SUNTEM!

Pentru a putea înţelege de ce atragi anumite genuri de oameni, este necesar să-ţi analizezi CREDINŢELE şi CONVINGERILE tale, adânc întipărite în subconştientul tău.

Spre exemplu, analizează-ţi credinţele tale legate de iubire şi apoi raportează-le la relaţiile pe care le-ai avut sau le ai.

Ce crezi tu despre iubire? Crezi că eşti nedemn de a fi iubit şi că nimeni nu te iubeşte? Crezi că NU poţi să ai o relaţie frumoasă deoarece bărbaţii sunt nişte ticăloşi sau femeile sunt proaste? Crezi că iubirea NU durează mult? Crezi că iubirea e o prostie care aduce multă suferinţă?…

Analizează-ţi cu mare atenţie credinţele pe care le ai cu privire la iubire. Dacă ai credinţe negative legate de iubire, cu siguranţă şi relaţiile tale romantice NU sunt reuşite şi nici fericite şi de durată, deoarece ai atras şi vei atrage în viaţa ta oameni care îţi vor confirma CREDINŢELE tale NEGATIVE legate de iubire.

Pentru a atrage în viaţa ta oameni cu care să ai relaţii frumoase şi pline de iubire, este absolut necesar să-ţi SCHIMBI credinţele negative legate de iubire pe care le ai, cu unele pozitive. Încetează să te mai crezi nedemn de iubire. Înceteză să mai crezi că nu poţi avea relaţii frumoase. Încetează să mai crezi că bărbaţii sunt ticăloşi sau femeile proaste. Încetează să mai crezi că iubirea e o prostie şi că aduce suferinţă…

ÎNCEPE să plantezi în MINTEA ta CREDINŢE pozitive şi frumoase legate de iubire şi apoi vei putea observa că vei atrage oameni cu care relaţiile tale vor fi mult mai reuşite şi mai frumoase.

Dacă esti genul de om căruia îi place să îşi plângă de milă şi să se VICTIMIZEZE, vei atrage în viaţa ta oameni care să te facă să te simţi şi să fii o victimă.

Dacă îţi place să fii SALVATOR, vei atrage în viaţa ta oameni slabi şi dependenţi de tine, care au nevoie tot timpul să fie susţinuţi şi salvaţi de tine.

Dacă eşti o persoană critică, care judecă mult, care îi descurajează pe ceilalţi, care face rău celorlalţi, vei atrage în viaţa ta oameni care te vor critica, care te vor judeca, te vor descuraja şi îţi vor face rău.

Aşadar, dacă vrei să atragi în viaţa ta oameni care să-ţi aducă bucurii şi fericire, începe prin a-ţi analiza CREDINŢELE şi schimbă-le pe cele negative cu altele pozitive, observă-te şi vezi din ce categorie faci parte (victimă, salvator, persecutor) şi ia decizia de a te SCHIMBA şi de a DEVENI tu însuţi genul de om pe care îţi doreşti să-l atragi în viaţa ta! ”

DĂ-ȚI ȘANSA LA O NOUĂ VIAȚĂ!

Aşadar, dă-ţi şi TU şansa la o Noua Viaţă şi ACHIZIŢIONEAZĂ-ŢI Cartea şi te asigur că NU vei regreta!

Cartea DĂ-ŢI ŞANSA LA O NOUĂ VIAŢĂ o poti comanda si la nr. de telefon 0735640840!

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

TESTIMONIALE

”Pentru că doream o SCHIMBARE în viaţa mea, am ales această carte ca GHID. FELICITĂRI Camelia Şerban. Da, am citit cartea şi o RECOMAND tuturor, în special sufletelor sensibile, care nu au fost iubite şi nu ştiu să iubească. Totul se învaţă sau se dezvaţa, după caz! Poţi fi învingător în jocul vieţii, important este să te cunoşti şi să actionezi în direcţia evoluţiei care ţi-o doreşti. Şi Iubirea de sine are un rol important, şi aceasta se învaţă la pagina 27 din carte. Este super frumos explicată Iubirea de sine. Cartea propune şi exerciţii pentru a te ajuta să devii cea mai Bună Varianata a TA: Exteriorul reflectă interiorul, vindecând prin Iubire şi acceptare trecutul. Vă ÎNVĂŢA cartea cum. Deschizi uşa unui viitor minunat şi tot ce e frumos te va căuta. Eu mă bucur foarte mult că am ales această Carte. Totul e prezentat simplu şi cuvintele prezintă mult optimism şi e necesar să asimilăm toate informaţiile din carte pentru a acţiona corect. MULŢUMESC pentru această CARTE, om MINUNAT ! ”

   – Calu B.

”Am comandat și citit Cartea! Este MINUNATĂ!”

 –    Lorelai N.

Draga mea, îți Multumesc din suflet , nu pot descrie in cuvinte cât de mult m-a ajutat aceasta Carte .O recomand tuturor sa o citeasa …este extraordinara pentru suflet. Sa fii binecuvantata .

– Dorina

”Mulţumesc frumos pentru acest Ghid (carte). Eu o port cu mine şi mă ajută enorm. Citesc zilnic, sunt la a 3-a documentare. Am citit, am notat, am aplicat şi acum recitesc în voie câte un capitol. Nota ZECE pentru carte!”

 –   C. Balan